2007-08-26 På väg till Huay Yang igen...

Landade på Bangkok Airport söndag morgon kl.05.40. Det är första gången vår dotter Maria är med så det känns extra kul när hela familjen är samlad för en 3 veckor lång semester tillsammans. Det är 34 grader varmt och det har precis ljusnat. Pao´s man kommer och hämtar oss och han tar oss snabbt och tryggt ut i den ganska glesa trafiken och bilen är alldeles ny, bara 10 dagar gammal säger han stolt.


image60

image61 


Vid 10.30 tiden är vi framme vid huset och Maria och Linda klär snabbt om sig och kastar sig i poolen. På eftermiddagen åker Maria och Rulle ner till havet och det är ca 34 grader i vattnet tog sedan en runda i byn för att visa Maria.

 

Min kompis Susanne, hennes pappa Ola och farbror Janne kom till byn redan igår och de kom för att hälsa oss välkomna hem.

 

Efter diverse pyssel i huset etc. blev vi hämtade av restaurang Kob Sea Food´s pick up service vid 20 tiden och träffade Susanne & Co där för en trevlig middag tillsammans. 

 

Vid 23 tiden blev vi hemskjutsade och bra så trötta somnade vi gott strax efter hemkomsten.

Kommentarer:

1 Marie-Louise:

Skickar en hälsning till hela familjen från ett småkallt Stockholm. Jag smygkikar i er dagbok och önskar att jag var där i värmen! Kram från oss alla!

2 Annika:

Hälsningar till dig och familjen också från ett varmt och skönt Thailand!

Kommentera här: