2007-05-29 Hyllan sätts upp, MC tur och Korreinformation

Klockan 09.00 kom snickaren och hans hustru för att sätta upp den beställda hyllan i förrådet och se så fint det blev. Han målade hyllan ytterligare en gång när den var på plats så jag måste vänta en dag innan jag får ställa saker på den.


image21 


image39

image24

Efter att hyllarbetet avslutats tog jag ut MC:n för en åktur för en gångs skull. Däcken behövde först fyllas med luft då MC:n stått oanvänd sedan februari (2007) och när däckstrycket var som det skulle vara tog jag på hjälmen och körde iväg någon kilometer på motorvägens vägren, där de flesta kör MC eller moppar, och körde sedan en vända i byn och avslutade åkturen med att hälsa på hos Marita och fick där en kopp te.

Marita hade en sådan konstig liten bulle mitt på magen och hon förklarade att det var Korre som hade somnat där under klänningen. När han vaknade satt han på hennes axel och undersökte hennes hår och öron, klättrade ner på armen och upp på magen och undersökte allt i sin väg. Efter allt klättrande fick han en liten bit banan som hans mumsade på med god aptit och efter matstunden placerades han i sin stora bur där han funnit sig väl tillrätta men alla leksaker och han har flera bon både högt och lågt som han själv kan välja när han vill softa en stund.

 

Åkte hem och placerade MC:n i förrådet och kände mig riktigt nöjd med min lilla åktur som gick lugnt och sansat till utan några som helst incidenter.

 

Resterande del av dagen solade jag lite på tomten och läste min roliga bok, tog ett dopp i poolen och kl. 18.00 kom Marita och hennes hund Bullen för 1-2 glas rödvin innan middag. Bullen ville dock inte ha vin utan han nöjde sig med att gå runt och nosa och markera lite revir. Vi åkte sedan till restaurangen Tamarind och åt kycklingfilé med potatismos och grönsaker och det blev ett par glas rödvin till under kvällens lopp. Vi bröt upp vid 22.30 efter en trevlig kväll och efter denna dags rapport känns det skönt att krypa till kojs.

Kommentarer:

1 Thailand-Scherloff:

Hej, vad mysigt du har det!
Vad är det för rolig bok som du läser?
Undrar Thailand-Scherloff

2 Kristoffer:

Gissar på:
Kollektivt självmord av författaren Arto Paasilinna

3 Annika:

Jag det stämmer! Den rekommenderade Christer så vi köpte den för semesterlektyr på NK på en lunch för en tid sedan.

Kommentera här: