2007-05-30 Plantering av röda blommor och information om Korre

På eftermiddagen kom trädgårdsmästaren Lek och planterade de fina röda blommor som jag beställt och se så fiiiint det blev!


image25

Lek funderar, en växtgrupp bör inte vara för nära husväggen ifall att det kommer en orm och tycker det är ett bra viloställe. Jag har inga invändningar då jag helst inte vill ha in någon orm på altanen.  


image26 

Se så fint det blev, nu är trädgården fullkomlig!

Korre Bus
Har fått rapport från Marita att Korre varit med på kontoret idag och nu låg han inte snällt och sov i hennes knä eller satt på hennes axel. Nej, nu blir han kaxigare för var dag som går. Han for runt hela skrivbordet och upp i gardinen, ner på golvet och där lekte de kurragömma under lång tid innan hon fick fast den lilla filuren. Efter det här upptåget fick han sitta och skämmas i sin bur.

Kommentarer:

1 Susanne:

Är dom där fina buskarna tåliga? Det är jättevackert med färgen till det vita huset ! !
Har precis fått veta att mina Yucca palmer inte mår så bra efter allt regnande, kanske det blir byte
av växter i augusti.....

2 Annika:

Ja de plantor som är lite kraftigare brukar vara tåligare än de späda. Det bör ju vara ett antal för att de ska se någonting ut också. Det är inga dyra växter och den här stora gruppen kostade bara
1000 bath. Prata med Lek. Nam van huset mitt emot er har några stycken runt en palm men jag tycker de är finare i en egen grupp.

3 SiamNilsson:

Ang ormar som ska hållas borta från huset, så kan du använda vanliga malkulor som strös ut runt huset. De luktar riktigt illa tycker ormarna och de ringlar då snällt iväg till grannen istället.

Kommentera här: