2007-09-13 Inför hemresan i morgon samt Korre

Förmiddagen ägnades åt kontantladdning av min thaimobiltelefon inför nästa nedresa, påfyllning av huskontot etc. Rulle tvättade och vaxade Mc:n samt smörjde lite husdetaljer etc. Maria och Linda passade på att softa vid stranden respektive poolen för att bättra på solbrännan lite extra.

Vid besöket hos Marita idag var Korre i full aktion med att sno åt sig toapapper för att bygga sig ett hus bakom microvågsugnen. Marita visade ett annat bo som han byggt bakom en hörnlampa med toapapper och kokosnötsmaterial etc. Korre har blivit  mycket tam. Han har en öppning i altannätet för att han ska kunna ta sig ut om han vill och ibland är han borta ca 45 minuter men hittar alltid tillbaka och kryper då in i ett av sina bon eller buren för att vila sig efter sina äventyr.
 
Ibland blir Peter irriterad på honom för att han snor ost från hans macka etc. Han sprider också ut toapappersbitar över golvet men plockrar sedan upp det, efter en viss bearbetning med mun och ben, och transporterar det sedan till sin utvalda boplats. Ibland tar han en matpaus då arbetet frestar på krafterna.

image112
Korre på väg!

image113
Ätpaus!

image114
Korre äter granatäpple.

För vår del avslutades dagen med middag på Orchids strandrestaurang.