2008-08-25 Rundtur i byn samt köp av MC nr 2, Yamaha 125 cc...

Efter en simtur i poolen och frukost kollade vi runt i byn och åkte sedan vidare upp till MC firman på andra sidan motorvägen och köpte en MC till, en likadan Yamaha 125 cc, automatic, men blå färg  denna gång.

 
Rulle, en nöjd och glad MC köpare.

Efter ett par vändor till huset för att hämta pass samt 2 passfoton på mig, körde deras engelsktalande medhjälpare oss till Immigration Office vid Dan Singh Khon (Burmagränsen) ca 2,5 mil, för att de skulle registrera mig som ägare på MC:n. Efter att det var klart åkte vi tillbaka till MC affären, fick 2 hjälmar och besked att vi skulle ha registreringsskylten om 1 månad. Då vi inte är kvar då hämtar vi den vid nästa resa till byn. Då det här skulle bli Rulles MC, eftersom den var blå, körde han iväg och tankade den och sedan strålade vi samman allihop vid huset.
 
Efter bad i poolen och en missad lunch bestämde vi oss för att äta tidigt på Bengts.
 




Räkor med chili och basilika etc. Mums!

Efter middagen tog vi oss via MC till ett nytt husområde som heter Surin beach för att titta. Husen ligger på stranden men vi fick bara titta på håll då vakten inte ville släppa in oss nyfikna som bara ville titta. 

Nu hade det börjat mörkna så vi åkte hem och softade. 

Innan middagen hann jag sätta upp de två rottinglampor som jag köpte i vintras på Duka för halva priset. De var ett lyckat inköp för de gjorde sig väl på plats och ger i från sig ett milt och fint ljus när vi softar på altanen på kvällen.



Mysbelysning!

Kommentarer:

1 Christer Phukenstrand:

Välkomna hem och åter in i bloggvärlden!



Där möts vi till helgen!



Hälsa Rulle!



2 Sussie:

Annika! Vad du är flitig på att skriva och fota! Bara för att du inte är här så tappade vi 8 samtal igår!! /Sussie

Kommentera här: