2009-03-29 Havsbad och Clas Ohlson....

Jag och Linda tog Mc:n till Umporn beachen på förmiddagen och grabbarna tog en träningstur på cykel. De kom sedan och gjorde oss sällskap samt även Susanne. Vid 15 tiden åkte Rulle, Daniel och Linda iväg för att besöka marknaden i Thap Sake. Jag avstod, dels för att jag varit där flera gånger, dels för att jag hellre ville sitta kvar i de sköna fläktarna från havet tillsammans med Susanne i stället för att strosa runt på en marknad i hettan. 

Efter strandbesöket cyklade jag och Susanne till deras pool och tog ett dopp. Härefter cyklade jag vidare till Clas Ohlson för att köpa ett nytt skydd över strömbrytaren på altanen. Den kostade hela 20 thb,ca 5 sek.Efter uträttat värv cyklade jag vidare till Pao och beställde taxi för hemresan den 3-4 april. Det är inte kul att inse att vi bara har en vecka kvar här.Sonhustru, barnbarn och Pao

Härefter vände jag hemåt och blev upphunnen av Rulle & Co som kom tillbaka frånThap Sakae. De hade dock inte fått uppleva någon marknad då den var inställd av någon anledning men de hade fått en trevlig Mc tur ändå.

Kvällen avslutades med middag på Kaew.