2009-10-17 Bygget på gång

Nu är bygget med taket och flyttning av trappan i full gång. Peter har skickat bilder så vi kan hänga med från Sverige men vi skulle självklart heller vilja vara där förstås. Fast det är klart det blir ju lite rörigt och mycket oväsen i samband med bygget så det är kanske lugnast att hålla sig därifrån och komma ner när allt är klart.

Enligt rapport från Eva och Janne regnar det mycket och är ca 38 grader varmt men snart är regnperioden över. Här i Stockholm regnar det idag och är 5 grader varmt och träden har börjat få vackra höstfärger och vintern närmar sig med stormsteg, brrrrr. Nåväl det är bara att stå ut och blir varm av längtan istället till vårt kära andra hem.



Fotograf Peter

Det kommer givetvis att bli mörkare inomhus på hussidan under taket men då slipper vi solvärmen och så kan vi ha cyklar och MC:na ute även på dagtid om vi vill.

 

Fotograf Peter  

Vi följer nu bygget med spänd förväntan och vi tror att det kommer att bli mycket bra.

Ser dessutom att klängerväxten på insynsskyddet återhämtat sig rejält efter min våldsamma behandling.

Kommentarer:

1 Britt-Marie / Malee:

Visst är det roligt att bygga! Jag har länkat till dig nu från min blogg, länkar du tillbaka please.



Hälsar en glatt leeende Malee ;-)

2 Annika:

Hej Britt-Marie! Din blogg har jag länkat till för länge sedan då jag läser den med nöje regelbundet och vill självklart att mina läsare även ska få det nöjet.

3 SiamNilsson:

Vilken fin och informativ blogg du har om livet i Huay Yang. Den ska jag länka till så andra kan hitta den och läsa alla din fina reportage.



Ha det bra i värmen,



SiamNilsson

4 Annika:

Hej Siam,

Tack för din vänliga kommentar om min blogg samt tipset om hur man skrämmer bort ormar. Har lagt in din länk på min blogg.

5 Irene:

Är bara LIITE avundsjuk, oj vad jag längtar till Thailand!

6 Michelin:

Oh va härligt det ser ut.

Är det billigt med hus i Thailand?

Det vore en dröm att få vistas där på ålderns höst och bara få koppla av. Men jag vet absolut ingenting om det är lätt/svårt, dyrt/billigt med husköp m.m.

Har ändå lite funderingar .....

Kommentera här: