2010-09-28 Min 59 årsdag, Immigration samt provtur på nya MC:na

Vaknade till vid 03 tiden av att det regnade rejält, och det är perfekt att det regnar på natten då det behövs mycket regn här då det varit mycket torrt i flera månader. 

Kl. 08.45 kom Lars och hämtade oss med sin bil och vi åkte upp till MC butiken. Där fyllde vi i några papper samt lämnade 2 passfoton vardera. Dessa handlingar skulle vi ha med oss till immigration några km från gränsen Dan Singh Khon mot Burma för att registrerar våra motorcyklar. Som stod för transporten, överlämnandet av handlingarna samt snacket.


En lekfull liten vovve


En söt liten vovve som tillhör MC butiken


Immigration


Den tjänstgörande registreringskvinnan

Efter att Som lämnat fram våra papper skulle proceduren ta ca 45 minuter och hon frågade om vi ville åka upp till Dan Singh Khon istället för att sitta där och titta in i väggen. Det ville vi och passade då på att köpa en fin snidad tavla i trä som skulle passa perfekt mellan fönstren i allrummet ovanför soffan.


Här sitter nu den nya fina trätavlan på sin rätta plats.

När vi kom tillbaka efter utsatt tid var allt klart. Efter hemkomsten igen tog vi en provtur på våra MC i Burmabergen. Vi åkte ca 5 mil och MC:na är verkligen suveräna och otroligt sköna att köra och hantera.


Jag på hoj, Honda PCX 125 cc, med Burmabergen i bakgrunden. Rulle har tagit bilden.
 
Kl. 18.00 kom Eva och Janne, Susanne och Ingela samt Janne hem till oss för att skåla för min födelsedag  i champagnen Billecart-Salmon och vi åkte sedan till Tamarind för att äta. Det var en jättetrevlig kväll men det är ju inte så konstigt med så trevliga människor.


Här är firargänget.


Här fick även jag vara med på bild. Rulle har tagit fotot.

Tack alla som bidragit till en härlig dag och minnesvärd kväll!  

I morgon sticker vi till Hua Hin allihop och är tillbaka igen på torsdag sen eftermiddag. Jag och Rulle ska kolla på nya cyklar mm.