2011-01-29 Härliga lördag

Linda kom med Asta på fm för att tillbringa dagen och kvällen med oss då Daniel skulle iväg över helgen på en killgrej. Vi fick sällskap av Maria och tog en skön runda i solgasset i Hansta skogen och Asta var alldeles till sig av alla nya spännande dofter i skog och mark.

Vid hemkomsten blev det fika med semla, nummer tre för säsongen, och detta avnjöts till filmen Hemma Bäst.

Hemma bäst
Tripp är 35 år gammal och bor fortfarande hemma, något som inte bekymrar honom det minsta. Han har ett eget rum, en mamma som tar hand om smutstvätten och fria måltider. Hans föräldrar är dock inte lika entusiastiska. I tio års tid har de hoppats på att Tripp ska hitta en tjej, flytta hemifrån och lära sig stå på egna ben. Nu har de gett upp hoppet och hyr i desperation drömtjejen Paula. Hon är intelligent, vacker och rolig och hennes uppdrag är att locka Tripp från hemmets trygga värld. Till en början går allt som på räls, men när Tripp inser att Paula är för bra för att vara sann, bestämmer han sig för att ta strid. En raffinerad kamp mellan de båda tar sin början...

Skådespelare: Sarah Jessica Parker, Matthew McConaughey, Terry Bradshaw, Kathy Bates
Regissör: Tom Dey

En trevlig film perfekt för en eftermiddagsfika.

Till middag lagade Linda en jättegod lasagne och jag fixade äppellekaka. Äppelkakan kommer att avnjutas till film nummer två för kvällen, Sherlock Holmes. 

Sherlock Holmes omslag

Se den legendariske mästerdetektiven i den coolaste tappningen genom tiderna, förvandlad till en fullfjädrad actionhjälte - våghalsig, rolig och med ett skarpsinne som inget undgår. Regissören Guy Ritchie lyckas skapa en fräck, fartfylld film full av förbryllande ledtrådar, halsbrytande scener och oväntade vändningar. Och som kronan på verket gör Robert Downey Jr. och Jude Law lysande prestationer i rollerna som Sherlock Holmes och Dr. Watson.

Skådespelare: Jude Law, James Fox, Eddie Marsan, Hans Matheson, Bronagh Gallagher, William Hope, Mark Strong, Kelly Reilly, Rachel McAdams, Robert Downey Jr. 
Regissör: Guy Ritchie

Trevlig helg!

Kommentarer:

1 Christer:

Semla igen, din läckergom! Gissa om jag är avundsjuk...



2 Susanne:

Inga semlor här

Det är ju baddräktsäsong om en vecka :)

Huay Yang, åhh vad jag längtar nu...

Men det är synd att vi inte ses den här resan, kanske nästa år i Mars ??

3 Birgith:

Mysigt att få rå om dottern med vove!

4 Annika:

Till Christer: Ni som är duktiga på att baka kan väl göra semlor själva.

Till Susanne: Men Susanne en liten ynkans semla spinnar du bort på ett kick, glöm inte bort att njuta ibland....-vilken lyckost att få åka till HY nästa vecka och det är klart att det blir fler resor tillsammans framöver...Vilket datum åker ni?

Till Birgith: Mmmmmm det är supermysigt!

5 Susanne:

Vi åker på måndag 7 med Turkish för första ggn, ska bli spännande. Kommer hem torsdag 10 Mars !

Ikväll blir det Core träning, det är härligt !

6 Annika:

Underbart länge, då får vi se vad ni tycker om Turkish. 2 dagar efter att ni kommer hem åker vi till HY...jippie!

7 Birgith:

Vi åker med Turkish 10:e mars. Har åkt med dem tidigare och tycker att dom är jättebra!

8 Annika:

Till Birgith: Turkish är säkert bra men vi har ofta mycket packning och behöver våra 30 kg/person som vi får ta med oss via Thai och så gillar vi att flyga direkt utan mellanlandningar med en till flera timmars väntan för att tjäna någon tusenlapp. Visst den kan man använda på bättre sätt men även tid är pengar då resan är tillräckligt lång ändå. Men det är tur att det finns ett val så alla blir nöjda. Hoppas vi "hinner" ses i byn i mars.

Kommentera här: