2011-07-29 Slö fredag, viruset härjar fortfarande...

Kände mig smårisig hela dagen men kämpade på. Vi är kort om folk pga sjukdom samt semestertider så det gäller att hålla ställningarna. När arbetsdagen var slut åkte jag raka vägen hem. Rulle har jobbat hela dagen hemma då vi väntade på en leverans med flyttkartonger från ett engelskt företag som hetter Seven Seas, då vi ska skicka ner några kartonger i augusti via båt till HuaHin där vi kommer att hämta dem i slutet på oktober.

De hämtar kartongerna vid dörren och det kostar 1 000 kr för 30 kg inklusive kartonger, tejp, märkpenna, frakt etc. och det kommer inte att förtullas då det bara är tillåtet att skicka ner privata saker i lådorna. Vi kommer förmodligen att skicka ner 4-5 lådor. Det är det billigaste och bästa alternativet för oss som vi har hittat och företaget Seven Seas har fått bra betyg av de som utnyttjat tjänsten.

När jag kom hem, trött och småhängig hade jag ingen lust att vare sig fixa eller äta något gott att äta utan tog lite yoghurt med tillbehör och efter det gick Rulle och jag ut på en skön promenad på fältet och det gjorde gott. 

Efter det var det skönt att bara sjunka ner i filmfåtöljen och glida bort i filmens värld även om filmen bjöd på en hemsk situation för de i filmens fattiga umbäranden samt kriminella gäng i Mexiko. Min förkylingsvirus i jämförelse kändes som ett lyxproblem. Bra att bli varse om...

Sin Nombre omslag Sökande efter nya möjligheter i USA åker Sayra, en ung vacker kvinna från Honduras, med sin far och farbror på en irrfärd över den latinamerikanska landsbygden på väg mot gränsen. På vägen möter hon en ung mexikansk gängmedlem, El Casper, som försöker fly undan sitt våldsamma förflutna och undkomma sitt oförlåtande före detta gäng. Tillsammans måste de förlita sig på tro, hopp och vara "street smart" om de ska överleva sin allt farligare resa mot sina nya hoppfulla liv.

Skådespelare: Diana Garcia, Paulina Gaitan, Luis Fernando Peña, Marco Antonio Aguirre, Édgar Flores, Kristian Ferrer

Regissör: Cary Fukunaga

http://www.lovefilm.se/film/Sin-Nombre/54712

Kommentera här: