2011-03-29 Vad händer i byn?

I morse var det bara 21 grader varmt och gråmulet. Det dåliga vädret fortsätter även idag men vi ägnar oss åt Yatsy, Dominospel etc. så på oss går ingen nöd.

Gjorde ett litet Sydafrikabesök genom grannen Anders som visade bilder på datorn från sin 21 dagars vistelse där i februari 2011. Fina bilder på fantastisk natur och "the big five" med flera från bl.a. Krügerparken samt fantastiskt utsikt från Taffelberget mm. mm. Det hade varit en lyckad resa lät jag förstå.

På eftermiddagen tog Rulle en träningstur på cykeln till PKK och tillbaka och jag tog på mig en regncape och tog cykeln ner till havet och tog en rask promenad på stranden i duggregnet. Stranden var välstädad och fin och det gick stora vågor med fräsande vågkammar.


Vår strand och ett upprört hav




Fin snäcka


Vårt lilla fina tempel vid stranden

Da håller på att bygga om sin restaurang (f.d Bengts) och har flyttat den uppåt en bit då den låg för nära strandlinjen vilket inte är tillåtet av markägaren.


Da´s restaurang under ombyggnad

Fortsatte sedan att cykla efter havet bort mot Dolphin där de håller på att anlägga en park med promenadvägar och små "lusthus" som man kan sitta i och blicka ut mot havet. Trevligt att de gör fint efter stranden då både vi nordbor och bybefolkningen tillbringar sin fritid där på olika sätt.


En strandpark under uppbyggnad

Nu hoppas vi att vädret blir bättre då detta onormala regnade medfört stora problem i södra Thailand som vi dessbättre är förskonade ifrån där vi bor.

http://www.bangkokpost.com/