2011-03-30 Uppehållsväder, MC tur till Tesco Lotus samt hemlagad middag

Idag har det varit lite mulet men inget regn samt att solen tittat fram lite blygsamt i mellanåt. Grabbarna stack till gymmet och jag tränade hemma lite istället. Satte mig sedan helt sonika på altanen och läste min bok. Elektrikern med sina två medhjälpare har varit här idag och monterat in den PAXfläkt som vi hade med oss från Sverige för att suga ut fukt från badrummet samt även från övriga rum. En timer är monterad i ett extra elskåp så fläkten kommer att dras igång 2 timmar om dagen även när vi inte är här trots att vi stängt av huvudströmmen.


PAXfläkten är nu installerad i nya badrummet.

Vid 14 tiden tog vi MC:a till Tesco Lotus som nydligen öppnat strax söder om PKK (2,6 mil). De har massor med matvaror och drycker samt hushållsprylar i övrigt att välja på till bra priser och det kommer att innebära en konkurrens till våra affärer i byn. Det fanns även en uraffär samt ett kondis, en bank, en liten snabbmatsrestaurang med Kinarätter och det kommer säkert att utökas efter hand med fler affärer. Riktigt bra att vi fått denna möjlighet med utval av fler varor i vår närhet.


MC och moppeparkering, längst till höger står våra.......


Tesco Lotus i PKK

Efter detta åkte vi direkt till Kaew för en sen lunch och sedan åkte Rulle, Daniel och Linda till onsdagsmarknaden för att inhandla jätteräkor och grönsaker på onsdagsmarknaden då Rulle och Daniel skulle fixa Curryräkor för att äta hemmavid.


Kockarna Daniel och Rulle vid spisen....


Fräscha grönsaker som väntar....


Curryräkor, mums!


Paprikasallad till.....


Linda är vegeterian, och äter därmed inte äter räkor, så hon wokade grönsaker som hon sedan blandade med undanlagd currysås som inte var contaminerad med räkor....

Det var jättegott och kvällen avslutades med ett par parti Plump.

Skönt med en dag utan regn samt något varmare temperatur..... 

Tack mina kära för en trevlig dag och kväll!