2011-09-22 Spartanskt leverne är kul och dags att ta farväl till familj och vänner

Nu har vi snart bott hos Maria i en vecka och det fungerar riktigt bra även om det känns lite rörigt med våra packlådor med kläder och prylar som vi behöver under tiden innan vissa av dem packas ner och andra slängs eller förvaras i vårt förråd.

Det är egentligen otroligt vad lätt det är att anpassa sig från en ordnad tillvaro till en tillvaro där vi plockar grejor ut och in från en flyttlåda istället. Kan man bara samsas och ta det med lite humor brukar det mesta lösa sig och det handlar ju dessutom om en kort tid. Men även om jag skulle vara tvungen att leva på detta sätt under en längre tid skulle även det fungera tror jag bara man tar det för vad det är. Den som fått anpassa sig mest är ju faktiskt Maria som får sova på madrass i vardagsrummet och vi sover i våra egna sköna sängar. En stor eloge till Maria som kommer att få en tapperhetsmedalj.

Men Maria klagar inte utan tycker nog att det är lite kul ändå tror jag så det bjussar hon på. Det är kul att hon hänger med till Thailand i fyra veckor och kommer säkert att kännas konstigt när hon lämnar oss där för att åka hem själv.

Åkte in till stan på eftermiddagen och träffade goa vännen Ingela och hon bjöd på fika och vi fick en fin pratstund och samvaro innan vi skildes åt. Jag kommer att sakna Ingela massor och hoppas hon kommer och hälsar på framöver.

Linda kom vid 19 tiden med Asta för att ta farväl och vi åt Princesstårta. Hon blev lite ledsen och sorgsen då vi kommer att vara ifrån varandra till mars/april 2012 då hon och Daniel kommer ner. Stackars Linda, men hon tröstar sig med att det här med att jag och pappa Rulle slutar jobba och flyttar till Thailand kommer att göra oss gott och hon unnar oss det till 100 % självklart men det blir ändå lite tårar som faller från ledsna ögon. 

I måndags var det sista träningen för mig och jag måste ge SATS en eloge för deras mycket bra träningscenter samt suveräna instruktörer som verkligen kan få fram suget att träna och göra sitt bästa. Tack till framförallt Freddie och Johan samt Staffan. Jag ska tänka på dem extra mycket när vi fortsätter vår träning i Thailand.


En ros till er alla mina nära och kära samt alla goda vänner!