2011-09-29 Strandpromenad med Maria

Solen lyste klart i morse och efter frukost kastar sig Maria ut till poolområdet för att få lite sol på sin lekamen. Så kommer lite moln och så blir det sol och riktigt varmt... Så där håller det på och det är inget konstigt egentligen då det fortfarande är regnperiod. Men det är alltid varmt om ca 28-35 grader även om det är mulet så vi fryser knappast.

Rulle har svettats ett par timmar på sin cykelträning och jag har bara softat. För att få lite mjukstart efter förkylningen som tar på krafterna cyklade jag och Maria ner till stranden och gick mot deltat förbi Villa Maris mm. Det var så skönt att gå där i vattenbrynet och det är nog ca 28-29 grader i vattnet.








En söt strandblomma


En krabba som inte såg ut att må riktigt bra. När vi rörde lite gick den gick det lite sävligt undan... 




Maria pausar i ett av strandpromenadshusen i det nyanlagda parkområdet som inte är riktigt klart än. 


---och så var även denna dag snart till ända och solen är på väg ner över Burmabergen.

Kvällsmaten kommer att avnjutas på Mr Klea och härefter kommer vi att kolla på filmnen Crank med Jason Statham, en av mina favoritskådisar.

Tack för ytterligare en skön dag i vårt paradis!

Kommentarer:

1 Ulrika:

Hej igen Annika Jag är lite nyfiken på det där parkbygget,jag läste någonstans att det ev. skulle finnas gungor eller liknande för barn?? Såg du nått sånt?Jätte fina bilder förresten.

2 Lotta:

Vad bra ni har det, det känns väl mest som semester ännu. Undras hur lång tid det tar innan man verkligen inser att det är för gott?

3 Christer:

Lotta, det tar ett bra tag. Första månaderna levde vi som semestersvenskar med happy hour vid poolen vid 17 - tiden, åkte till stranden etc. Men sedan blir sådant inte så märkvärdigt längre utan man kommer in i något slags skönt lugn bara. Det är kanske att likna vid när man första tiden var upp över öronen förälskad i sin livskamrat, med tiden ändrades detta och ersattes av något annat, något mindre "hett", men djupare och tryggare på något sätt.



Filosof Scherloff har talat

4 Birgith:

Jag blir så avis. Då var ni nästan "hemma" hos oss. Längtar så jag spricker och ändå så skall hela vinter gå innan vi kommer ner igen. Blir så glad av dina bilder och att läsa din blogg. Ha en riktig skön "första" helg i Huay Yang.

5 Annika:

Till Birgith: Jag ska kvista över till er och ta några bilder och skicka till dig.



Till Lotta och Christer: Än så länge känns det som semester men det kommer härliga tankar hela tiden att det inte är så utan för "evigt". Tror det kommer att kännas mer när Maria åker hem och vi blir kvar. Kan tänka mig att samma känsla som filosofen Christer beskrivit infinner sig med tiden.



Till Ulrika: Tack! Såg inte några gungor men det kommer säkert senare då det inte är klart ännu.

Kommentera här: