2012-08-30 Långpromenad med Lotta m.m

Lotta och Bosse hade gjort jättegod mat igår och det blev en mycket trevlig kväll. I morse drog Bosse och Rulle iväg på sin cykelträning till Ban Krud och jag och Lotta tog en långpromenad i byn. Jag mötte upp Lotta utanför oss på Lotus 1 och vi knallade iväg i rask takt förbi Jeab och in på Risfältsvägen därefter vänster på Tempelvägen och vi skiljdes åt vid korsningen Jackvägen/Mellanvägen.
 
Solen gassade på oss och det blev mycket varmt och svettigt så efter promenaden var det skönt med ett dopp och en vilopaus vid poolen.
 
För mig är det viktigt att varje dag utföra någon form av fysisk träning för att hålla formen. Att bara gå en rask promenad, cykla, simma eller träna lite styrka kostar ingenting och det behövs inte heller någon speciell märkvärdig utrustning utom ett par vettiga skor och lediga kläder samt en funktionell cykel. Att bara cykla till Pop shop, Si shop, marknaden eller vart man nu ska i byn, bränner man snabbt av flera kilometer och får därmed gratis motion istället för att alltid ta MC:n.
 
Den bästa träningen är den som blir av och det är den dagliga vardagsträningen som är så viktig för både kropp och själ.   
 
På eftermiddagen kom det en rejäl skur och vattnade våra växter och det gör dem gott och är mycket bättre än vårt "kranvatten" som innehåller mycket kalk etc. som en del växter inte gillar.
 
Nu har det slutat att regna så det är dags för en cykeltur till marknaden för inhandling av nya fräscha grönsaker och frukt, mums!
 
I kväll blir det kvällsmat på Yuts med Bosse och Lotta förstås....
 
Om några timmar kommer solen återigen gå ner bakom Burmabergen och i morgon väntar en ny dag i vårt paradis.
 
Det är gott att leva och njuta av tillvaron samt viktigt att fånga dagen och göra det bästa av den som man bara kan och har möjlighet till, livet är kort ...

Kommentarer:

1 Lotta:

Tack för sällskapet på promenaden!

Svar: Tack själv kära Lotta!
Annika Thailand

2 Birgith:

Vacker vy! Saknar Thailand.

Svar: MMM det är bara att pallra sig hit då:-)
Annika Thailand

Kommentera här: