2012-12-28 Hemma igen i Huay Yang

Vi lämnade Sairee Hut Resort kl. 09.15 och tog Lomprayabåten som skulle gå kl. 10.15  men var ca 15 minuter försenad innan vi kom iväg. Kl. 12.30 ankom vi hamnen i hamnen utanför Chumphon efter en lugn överfart på ett stillsamt hav och där stod vår kvinnliga chaufför från Pau och väntade. Hon körde snabbt och bra och efter en kort paus om ca 15-20 minuter på Droppenmacken i Bangsaphan var vi hemma vid kl. 15 tiden. Det känns alltid lika roligt att komma hem. Borta bra men hemma i Huay Yang allra bäst...
 
Vi beslöt att ta hämtmat hos Maew då det kändes skönt att bara vara hemma och mysa och runda av minisemestern.
 
Det har varit härliga dagar på Kho Tao med Bosse och Lotta och vi var mycket nöjda med vårt boende i lyxvillan där vi sovit riktigt gott i vår sköna mjuka säng. Det vi upplevde som riktigt bra var att man kunde sitta eller ligga i en skön soffa i rummet om man ville softa eller läsa och att rummet var stort och luftigt med alla dessa panoramafönster som släppte in dagsljuset.
 
Även om vattnet i vår egna bubbelpool var ganska kallt, då solljuset inte nådde fram för att värma upp vattnet, var det ändå skönt att sitta där och plaska en stund med ett glas vitt vin i handen på sena eftermiddagen.
 
Vi åt alla våra måltider på Resortens restaurang då miljön där under det stora trädet precis vid strandkanten är oslagbar. Den goda maten och att restaurangen håller ungefär samma låga priser som Huay Yangs flesta restauranger samt den trevliga personalen gör ju valet ännu lättare.
 
Tack vännerna Lotta och Bosse för en härlig samvaro!
 

Kommentarer:

1 Birgith:

Still got the blues är en av mina absoluta favoritlåtar så jag håller med dig Annika, den låten kan man aldrig tröttna på. Välkomna hem igen!

Svar: Tack Birgith och vad roligt att du också gillar den låten.
Annika Thailand

2 Christina S:

Låter som att ni haft underbara dagar på Koh Tao. Vi har inte varit där, men blir lite småsugna efter din skildring därifrån.

Svar: Ja verkligen! Det är en gemytlig p och lugnare till skillnad från Koh Pangan och Koh Samui, Det är värt en tripp dit.
Annika Thailand

Kommentera här: