2012-07-29 Krabblunch med Lotta

Bosse spelar golf i Hua Hin idag och Lotta frågade därför om jag ville äta en hemlagad krabblunch med henne då Bosse är allergisk mot alla sorters skaldjur. De har nämligen fått färdigkokt krabbkött av en hemvändande granne och det är synd att den förfars.
 
Då jag gillar både krabba och Lotta ville jag självklart dela denna läckra måltid med henne. Det skulle bli en mysig liten tjejlunch så Rulle fick allt vara hemma och rå sig själv...(han gjorde pannkakor)
 
Lotta hade fixat en god sås på wasabi och yoghurt samt lök och blandat i det färdigkokta krabbköttet och detta  serverade hon med bakpotatis (10 minuter i micron). Det var riktigt gott och vi hade jättetrevligt.
 
En vacker blomma till Lotta som tack för en god och trevlig lunch!
 
Denna vackra blombuske har min närmaste granne Ola och Marie och den vill jag ockå plantera framför vår altan för att få ytterligare ögonfröjd. Jag får väl kolla med Sanya om han har den...
 
På vägen hem vid kl. 15.00 cyklade jag till marknaden och köpte ägg och grönsaker samt Yolidas naturella yoghurt utan några tillsatser som socker etc. på Si Shop. 455 gr kostar 69 baht så visst blir det dyrare än de små naturella Dutchie om 140 gr för 14 baht men de innehåller socker och är därmed onyttigare, På Villa Market i Hua  Hin kostar Yolidan 53 baht.
 
Tack för en underbar dag!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Birgith:

Mysigt ni har det du och Lotta!

Svar: Ja verkligen, men det har jag med dig också!
Annika Thailand

2 Lotta:

Tack för den! Förstod att det var den du menade när vi talades vid. Skulle också kunna tänka mig en sådan, fråga Sanya om den behöver mycket omvårdnad eller om även en sådan som jag som hatar att påta i jorden kan ha en?

Svar: Du kommer att älska att påta i jorden efter min jordterapi:-)
Annika Thailand

3 Birgith:

Tack Annika. Hoppas vi hinner träffas lite mer nästa gång när vi kommer hem.

Svar: Ja det vore kul men försök att stanna lite längre nästa gång eller bli passionärer båda två:-)
Annika Thailand

Kommentera här: