2012-11-29 Chang Corner och smarriga hembakta Lussebullar

På min promenad hem från fiskeläget nära Jacks Resort och restaurang gick jag in på Chang Corner för att dels köpa lussebullar dels ta lite bilder då de fräschat både inomhus samt även målat om utefasaden. 
 
På gymmet finns löparband, träningscyklar, crosstrainer, roddmaskin, bänkpress med fria vikter, smithmaskin etc.
 
Här finns AC och du kan du träna varierat för att hålla formen i kombination med anna utomhusträning. Du kan även hyra cykel på Chang Corner och de har flera modeller att välja på beroende på vad du ska ha den till.
 
Man kan även köpa hembakat matbröd där samt att de nu inför kommande advent bakat Lussebullar. Riktigt goda med rikligt med saffran, stora och fina och helt perfekta i konsistensen enligt mitt tycke. Rulle har redan agerat som provsmakare på Chang Corner och gett sitt klara godkännande. Lussebullarna kostar 30 baht styck.
 
Om du önskar kan du även ta en fika där. 
 
 
 
 
 
 
 
Toa, dusch och omklädning samt förvaringsskåp 
 
 
 
Den goda Lussebullen smakade bra till eftermiddagsfikat då vi kollade på film...
 
Eftersom det började småregna igen ville Oddvar köra hem mig på sin MC så det fick bli så och därmed missade jag även denna promenad. Det får jag ta igen i morgon.... 

Kommentarer:

1 Titti:

Bullarna ser goda ut och vilket fint fat från Villeroy&Boch.
Titti

Svar: Mmm och de är goda också. Fatet har vi tagit med från Sverige då jag gillar den servisen skarpt.
Annika Thailand

2 Gull-Britt Hilmersson:

Hej!
Vi läser ofta din innehållsrika och trevliga blogg. kommer ihåg att Du skrev något om en kille i närheten av Si Shop som kan laga och sy kläder. nu har jag en rem till en favoritväska som gått sönder men kan inte hitta inlägget
Letade igår men kunde inte hitta. var exakt ligger det?
Tack på förhand!
Gull-Britt
Villa Waree 23

Svar: Tack för din respons. Don har sin ateljé precis till vänster om Si Skop bakom ett träd. Man ser atljén om man hukar sig. Don har hästsvans och glasögon. Lycka till!
Annika Thailand

3 Gull-Britt Hilmersson:

Tack! Väskan fixad. Blev jättebra, men dyrt, 20 Baht ;-) Han fick dricks. Ha en trevlig fredag!
Gull-Britt VW23

Svar: Vad roligt att ni hittade honom och att resultatet blev så bra. Den mannen är en pärla! Trevlig fredag önskar jag er också!
Annika Thailand

Kommentera här: