2012-09-29 Lyckad start för B-one Pizzeria på Rangen

Igår var det enlig Benne och Namwan full fart på pizzerian och fullsatt av pizzasugna matgäster. De har ju även annan mat att erbjuda för den som inte vill ha pizza och de var glatt överraskade över denna häftiga start.
 
Efter att köket stängt var det en hel del gäster kvar som kunde träffas för lite förfriskningar så det har därmed klart framgått att det finns ett stort behov av en träffpunkt efter att restaurangerna i byn stängt för kvällen. 
 
Eftersom jag är lite nyfiken på den lilla papegojan som Bennes och Namwans vänner Alex och Pu hade med sig på Rangen häromdagen ville jag veta om den är vingklippt eller inte då den höll sig så fint hos husse och matte. Det är den inte enligt Benne då har full flygkraft och brukar flyga runt när de är hemma både inomhus och utomhus.
 
Alex och Pu har haft gojan sedan den var liten och den är så tam att den alltid håller sig i deras närhet och den verkar trivas med det då de tar hand om den på bästa tänkbara sätt.
 
På Rangen hade de den i ett litet "koppel" fäst om den ena klon för att de skulle ha lite koll om den skulle få för sig att flyga iväg och då kanske bli skadad av hundarna på Rangen som gillar att jaga fåglar och äta upp. 
 
Den lilla Goja älskar sin lilla tygnalle som den vill ha och sussa på i sin sovkorg.  
 
Vi åt kvällsmål på Rangen tillsammans med Chon, Lasse och Garss och för vår del blev det pizza som jag inte ätit på ca 15 år. Vi tog Capricciosa men min halva var utan skinka som jag inte vill äta. Jättegott och trevligt och en hel del matgäster var där.

Kommentarer:

1 conny :

Ser fram emot kvällsparty på rangen!
Chang och rockenroll!

Svar: Det kommer att bli skitkul!
Annika Thailand

2 Lotta:

Då hade jag fel angående gojan, så bra!

Svar: Ja ibland känns det bra att ha fel...
Annika Thailand

3 Birgith:

Härligt med pizzerian, får man ju testa i mars.

Svar: Ja det tycker jag ni ska göra.
Annika Thailand

4 inger andersson:

Hej vi ska hyra hus 5 v på Orchid i jan,kan vi söka upp dej nån dag för lite info om rest,vägar osv,pizzerian låter ju bra. Följer din blogg nästan varje dag,förra året bodde vi på colibri 24 två vecor å trivdes underbart i huay yang. Inger

Svar: Självklart kan ni det. Välkomna åter till HY!
Annika Thailand

Kommentera här: