2013-10-30 Kors i taket, nu har jag varit på Driving Rangen och golftränat samt Sideng har fått nytt halsband...

Efter långisen idag bestämde jag mig för att träna lite golf. Jag har inte övat sedan januari 2013 så det är kanske dags att sätta igång. Lusten att börja igen har inte riktigt gjort sig tillkänna, märkligt, då det var så kul när jag höll på som bäst.
 
Nåväl, innan jag hann ändra mitt infall, packade jag ner handske, järnsjuan, p-klubban samt träfemman och cyklade till Rangen för att slå ett par lådor bollar. Det var lunchtid så jag var ensam att slå mina bollar och det kändes bra då jag inte vill ha några eventuella "åskådare" att visa min ringrostighet för.
 
Det gick faktiskt hyfsat, om jag får säga det själv. Jag var lite stel i händerna bara men annars kändes det faktiskt riktigt bra och alla bollar flög iväg fint, mer eller mindre långt och mer eller mindre rakt mot mitt utsatta mål. Det kändes kul och vi får väl se när nästa gång blir, dvs. när lusten återigen faller på. 
 
Söta skygga tiken Sideng på Rangen har tappat det halsband som hon fått av mig för ett drygt år sedan. Det var slitet så igår köpte jag ett nytt fint till henne i billighetsbaracken vid motorvägen för 20 baht. Rött med blå rand blev det. Bjällran, som följde med halsbandet, tog jag bort då det är jobbigt för en hund med plingande starka ljud nära öronen.
 
Visst blev hon fin?
 
Hej, jag heter Sideng och har fått ett nytt halsband...
 
Idag är det onsdag och då vankas det drink hos oss för Botta och sedan blir det förmodligen kvällsmat på Chai Chane. Nu vimlar det av faranger i byn, det kommer kolonner med Salenger och alla restauranger fylls snabbt. Redan vid kl. 19 tiden är det nästan fullt på de mest populära restaurangerna...
 
Uj, uj nu får vi ändra våra tidsrutiner för att slippa vänta alltför länge på maten...
 
Jag önskar dig den bästa onsdagen var du än befinner dig på vårt vackra jordklot!
 
  

Kommentarer:

1 Lotta:

Åh, så tjusig hon blev lilla Sideng!

Svar: Mmmm en riktigt fin tik;-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Linda:

Vilken fin flicka hon blev och toppen att du börjar golfa igen!! pokäd

Svar: Tack hjärtat! PoK äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Carina:

Var ligger egentligen Chai Chane? Jag tittade lite efter den i somras, men såg den inte. Blev inte färdig att kolla närmre dock...Vi fastnade på några andra som vi alternerade mellan ( för att dela upp besöken och inkomsterna..)
Carina

Svar: Chai Chane (fd Va Gott) ligger på Tempelvägen, nästan framme vid motorvägen. Precis innan vägkorset till skolan höger eller till söndagsmarknaden/Si Shop till vänster. Det är en mycket bra restaurang med modesta priser!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Reidun:

Tack detsamma från mej vid datorn,+6 grader därute i mörkret det får man vara glad för att detär på plus sidan;)

Svar: Tack, tack Reidun och +6 låter brrrrrrrr! Tänk på Thailand så blir du i vart fall varm inombords:-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Christina S:

Inte kan du väl mena att det redan är så många faranger som kommit till byn så att det är fullt på restaurangerna?!?
Roligt för restaurangägarna iofs…
Och snart sällar maken och jag oss till farangskaran i byn! Nästa fredag bär det av - häääärligt!
Utifrån vad vi läst på din blogg verkar det vara en hel del nya matställen, ja även annat, i byn som vi får hitta och besöka. Ska bli spännande.

Svar: Jo, nästan och det är många barnfamiljer så det kanske beror på höstlovet. Visst är det bra uppsving för restaurangerna som får lite klirr i kassan som de väl behöver under lågsäsongen. Välkomna hem igen och trevlig resa när det bär av, men vi lär väl höras innan dess antar jag:-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Måd:

Fin hund med halsband.Hur är det egentligen med Hundcentret, ligger den kvar på samma ställe i byn eller är den flyttad till andra sidan motorvägen?
Nu är jag i byn igen, lite jetlaggad men deltog ändå i stavgångsgruppens snabba promenad.Jag går utan stavar.Stranden var idag ren jämn och fin.

Svar: Välkommen hem igen Måd och duktigt att hänga på i stavgångsgänget:-) Dog Rescuen är kvar på samma ställe och sköts av Varins syster. Ingen flytt ännu om den ens blir av...vi får väl se...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 pia:

Undrar om man kan betala för ett stående bord på Chai Chane???? Så slipper man känna sig stressad när klockan går mot 19????
Pinka in ett revir så att säga...
Kram på er,
Snart kommer Maria ! Härligt va
Pia

Svar: Ha, ha ska fråga på Chai Chane. Maria kommer på lördag fm, underbart kul"
Kram till er båda från oss båda
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 Sol-Britt :

Ååå så fin hon är Sideng!! Jag tror att det är den vovven som brukade "haka på oss"...dvs följa efter oss på mopparna när vi skulle äta middag på ett par ställen, som låg ganska långt borta. Hon stannade kvar medan vi åt och sprang efter oss, när vi skulle hem igen - HELMYSIG VOVVE ! Tror att hon hörde hemma någonstans vid "Bengts" och vi bodde på Colibri! Tack än en gång för allt du berättar från byn!!! Fortsätt att njuta av ALLT och ha det JÄTTEGOTT!!!

Svar: Tack Sol-Britt för din kommentar och det kanske är hon. I vart fall har hon det bra nu på Driving Rangen, där jag mötte henne för första gången för dryga 2 år sedan. Vi lovar att njuta av allt så mycket vi bara kan och önskar er detsamma!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: