2014-04-11 Äntligen fredag - städeftermiddag = Nong Puh samt nybygge av hus på gång

Sista dagen i denna vecka med långis på stranden med Berit. Jag går ca 7 mil i veckan så visst känns det lite i benen på fredagen. Men det är en skön känsla som inte går att komma ifrån. Vill man unna sig det goda i livet genom strupen och magen är det bara att kämpa på:-))  
 
Strax innan Ned kom för att städa åkte vi iväg till Nong Puh för att äta lunch och sedan softade vi i varsin solstol och havet bjöd på vågmusik och vindarna var ljumma och sköna. Vi var de enda gästerna där så det var lugnt och skönt.. 
 
Här sitter jag och softar...
 
Nong Puh och en nästan folktom strand
 
Härefter åkte vi för att kolla vad som är på gång mellan Mrs Umphorn och Surin 2. Vi åkte på "autostradan" dvs.Huay Yangs finaste vägavsnitt, och strax innan Umphorn svängde vi av till höger och in på den lilla grusvägen. Strax ovanför stranden håller de på och schaktar och slätar ut marken så det dröjer nog inte länge innan de sätter i gång med att bygga ett nytt husområde där. Det får vi ha vidare koll på.... 
 
Nybygge av hus på gång...
 
 
Umphorn till vänster...
 
Rulle på väg...
 
Jag önskar dig en mysig fredag och trevlig helg i övrigt!

Kommentarer:

1 Conny:

Ha en trevlig helg ni också!

Svar: Tack snälla Conny!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Marianne:

Hej Annika.
Alltid roligt att läsa om hur bra ni har det nere i Huya Yang. Men vi har nu under en längre tid funderat på vad din bästa vännina Lotta och även Bosse för den delen tagit vägen. Har de lämnat och åkt tillbaka till Sverige?

Svar: Tack så mycket Marianne! Lotta och Bosse är kvar i byn men tillhör inte längre våra bästa och närmaste vänner och nämns därmed inte i samma omfattning som tidigare i min blogg.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Carina:

Hej! Det blir man ju nyfiken på! Vem är det som bygger där?
Mvh Carina

Svar: Det är en man från Bangkok, och innan han fick tillåtelse att bygga var han tvungen att fixa vägen först...bra för Mrs Umphorn:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Christina S:

Tänk, måste vara underbart ljuvligt att sitta där nere på stranden vid Nong Puh och bara ta det lugnt och läsa en god bok! Det är dig väl unt! Ska bli intressant att se vad det kan bli för ett bygge söder om Mrs Umporn. Månne det är den personen som fick till vår tjusiga autostrada? Vi får hoppas bara att det inte blir ytterligare en osäljbar spökstad…
Här är våren långt kommen, påskliljorna blommar för fullt, björkarna börjar skimra i ljusgrönt och körsbärsträdet vi har ser ut att kunna spricka ut i blom vilken dag som helst. Härligt!
Ha det riktigt gott du och Rulle!

Svar: Tack Christina och det är verkligen ljuvligt! Det ska vara en man från Bangkok som ska bygga där och han var tvungen att bekosta vägen dit själv. Vi hoppas på det bästa när det gäller husförsäljning där. Härligt att det äntligen blivit vår i Sverige med blommor och blad. Må så gott ni också och var rädda om varandra.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: