2014-04-21 Måndag = vardag i Huay Yang med många trevligheter

Igår kl, 13.00 kom ned och städade så det var fräscht och fint mär jag kom hem från min 4 timmars långis med Lasse. Härligt!
 
Idag har hela områdespersonalen börjat jobba igen efter sin Songkranledighet och de håller för fullt på att med att klippa gräset. Det är 34 grader i skuggan så det blir många pauser...
 
I morse blev det en mysig långis med Monica på Wanakon Hat och Huay Yang Beach och ikväll blir det kvällsmat på Jubu Jubu med Pisac och Kaj.
 
Livet är är härligt i Huay Yang!
 
Här kommer några vackra Desert Rose från vår trädgård till er alla som förgyllt min dag!

Kommentarer:

1 Ann-Britt:

Så vacker Desert Rose ni har i er trädgård!
Vilken underbar färg! Jag älskar blommor!

Ja nu är Påsken slut för denna gång! Helgvädret har varit det bästa tänkbara! Sol och blå himmel!
Skjutsade hem min lilla mamma nyss. Hon har varit
här några dagar och jag har kunnat pyssla om henne lite extra!

Kram!

Önskar dig en härlig fortsättning på veckan!

Svar: Tack så mycket Ann.Britt och visst är det en underbar färg! Härligt att du verkar ha haft en mysig påskhelg med din lilla mamma och att vädret varit det bästa tänkbara för årstiden-)) Ha en fortsatt trevlig vecka du/ni också och kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Monica Å:

Tack för trevligt sällskap i morse mysiga Annika! Glömde dock säga en sak....: Ett STORT GRATTIS på din namnsdag!

Svar: Tack så mycket Monica och även för grattishälsningen på min Annikadag. Det visste jag inte ens själv:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Tytti:

Hej, vill bara säga att jag verkligen uppskattar jobbet du lägger ner på bloggen. Är inne dagligen och kikar om du skrivit något nytt spännande :).

Vi var i HY i november förra året och trivdes otroligt bra. I början på nästa år är tanken att vi åker till Thailand igen. Vi har surfat runt massor för att hitta nästa resemål men gång på gång hittar vi något som får oss att tveka.

Så nu har vi bestämt oss att det blir HY igen. Vi är förälskade i byn och har massor kvar att utforska.

Därför är det så underbart att via din blogg få hänga med vad som händer där.

Ha det riktigt gott och tack än en gång för att du delar med dig av din vardag!

Med vänlig hälsning, Tytti med familj

Svar: Tack så mycket snälla Tytti med familj för de fina orden och responsen, Det gör mig mycket glad och ger extra mycket näring till fortsatt bloggande. Roligt också att ni trivs så bra här i HY precis som vi. Det är verkligen någon som är mycket speciellt här i jämförelse med andra delar av Thailand. Välkomna tillbaka till HY och jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade vad som hände här innan dess:-)) Ha det så bra hela familjen och var rädda om varandra!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Christina S:

Din Desert Rose är ju helt fantastisk! Vi har några sådana också men de är en sorglig syn. Antingen är det för blött för dem eller så torkar de ut alldeles för mycket. De behöver nog lite mer omsorg än vad vi kan kräva av vår områdespersonal, även om det nog egentligen är en relativt lättskött liten växt med få krav. Men vacker är den, när den mår bra!

Svar: Tack så mycket Christina och den är duktig på att blomma med få vilopauser:-) Kärlek, sparsamt med vatten, kogödsel, näring det gillar den. När ni kommer att vara här längre tider i framtiden kommer du att få den att blomma vackert:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: