2014-08-16 Trevlig helg önskar jag er mina kära bloggläsare!

Precis när vi bestämt oss för att äta kvällsmat på Jacks började regnet att vräka ner. Efter den sedvanliga drinken på altanen och inte en tillstymmelse till lättnad i regnandet bestämde vi oss för att äta hemma i stället.
 
Härligt att vi kan välja för att ge oss ut i regnvädret hade vare sig Rulle eller jag någon lust till:-))
 
Den här vackra lilla sländan hann jag fota innan den gav sig av... 
 
Jag önskar dig en mysig lördagskväll! 
 

Kommentarer:

1 Lasse & Ewa:

Hej Annika
Det är så himla kul att läsa din blogg och på så sätt hålla sig ajour med vad som händer i byn.
Vi hittade HY tack vare kompisar som hade ett hus där. Vi har nu också fattat tycke för byn och varit där 4 gånger, vanligtvis nov-dec.
I år åker vi ner igen för 5:e gången, därav min fråga fundering.
Denna gång har vi bokat flyget med Norwegian.
Nu skrivs det ju väldigt mycket ofördelaktigt om dem. Du Annika flög väl med dem ? Har Du flera bekanat som gjort det ? Funkar det ? Håller de tiderna, eller är allt sant som skrivs ?
Mvh
Lasse & Ewa

Svar: Tack så mycket Lasse och Ewa för att ni gillar min blogg och att ni berättar det för mig! Härligt också att ni precis som vi gillar HY. Jag har flugit med Norwegian två t o r resor nu och har inget att klaga på, tvärtom de är billiga och man får vad man betalar för med råge. Vill man ha mer lyx och mer som ingår i priset är det bara att betala mer... De passar tiderna så gott de kan men det finns ju ofta andra faktorer som kan påverka dem och det gäller även andra bolag. Norwegian har många plan i luften, de har blivit stora, ju fler som reser desto fler procent hörs när de klagar. För mig är det viktigast med flygsäkerheten och att jag når mitt mål enligt tidsplanen, och det har jag gjort hittills förutom den 1 augusti på hemresan till Thailand. Då var planet 5 timmar sent, de bjöd på mat om 150 sek på Arlanda som kompensation trots att det inte var Norwegian som bolag som var orsak till förseningen. Det tycker jag är bra gjort! En del människor lever för att klaga på allt från detalj till större saker, sant eller påhittat eller har för stora förväntningar på ett lågprisflyg. En del har ingen acceptansförmåga alls utan ser bara fel och brister på det mesta runt omkring dem. Det flygbolag som inte fått negativ kritik eller ett enda klagomål finns inte. Så vitt jag förstått jobbar Norwegian ständigt för att förbättra för sina kunder men hur de än gör kommer de inte att tillfredsställa alla sina kunder och det kan inget annat bolag heller göra. Det är min åsikt och jag kommer att fortsätta flyga med Norweigan då det passar mig bäst från Bangkok till Sverige prismässigt. Trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Ingvor:

Härliga människan gött att ha dig tillbaka i byn igen så vi kan bli uppdaterade på vad som händer! Det är mycket uppskattat. Men vad det har hänt mycket i Dan Singh Khon känner inte igen mig alls. Har du sett de nya större husen hos mr.Sommai? vi har bokat en månad på Resorten hos honom i vinter.
Hurra, hurra, hurra, hurra Rulle på födelsedagen så här lite i efterskott!
Trevlig helg! Kram till er båda från Ingvor och Kenth

Svar: Tack så mycket snälla goa Ingvor! Nu har ni mycket att kolla på när ni kommer till HY med omnejd igen:-) Kul att ni återigen bokat på Viphaville i vinter. Jag har inte kollat de nya husen där men ska göra det vid tillfälle, bara för din skull:-)) Tack för hälsningen till Rulle, trevlig söndag och bamsekram till er båda från oss!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Eva Olofsson:

Hej Ewa och Lasse!
Jag , Eva , åkte med Norwegian ii april Bangkok- Arlanda.
Tiderna hölls utmärkt, servicen fungerade bara bra, har inget att klaga på .
Min man Lasse åkte med Norwegian en månad senare och har samma erfarenheter.
Nu har vi bokat resa till Bangkok i i oktober, intressant att se hur det blir...Lycka till med er resa!

Svar: Härligt Eva, jag har samma goda erfarenhet och den försening om 5 timmar som jag drabbades av på väg hem till Thailand den 31 juli var ju inte Norwegians fel. Ska bli roligt att träffa er alla igen!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Jenny:

Lasse & Ewa, vi flög med Norwegian till Bangkok i juni/juli och det var jättebra. Kanonfint flygplan och trevlig personal. Sedan är ju Norwegian ett lågprisflyg så man får betala extra för ganska så mycket (filt, hörlurar, dyra snacks etc) men flyget var tryggt och säkert.

Svar: Tack Jenny för din kommentar och jag tycker det är bra att de låter de som vill ha extra, förutom det som ingår, för att hålla ner priset för de som tar med egna grejor som hörlurar, filt eller eget godis. Även bra att det ingår vin eller öl till maten som man förbeställt och att det inte bjuds på gratis alkohol nästan hur mycket som helst. Många gratisdrickare avstår då säkert att handla för att det är dyrt...Det blir lite lugnare då så slipper man stöket från de som har dåligt ölsinne. Jag gillar Norwegian i övrigt precis som ni:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Lasse & Ewa:

Hej alla, Annika, Eva, Jenny för svar angående Norwegian. Det låter ju betryggande. Vi har bokat extra rymliga platser + mat och betalat för det. Att man även måste betala för filt, hörlurar mm. var en nyhet. Kanske bäst att kolla upp det lite bättre på deras hemsida ?

Svar: Hej igen, om ni är lite frusna av ta med något skönt att lägga över ev bara ben och när det gäller hörlurar går det att använda sådana man själv har till mobilen, paddan etc. Det är bra om man vill kolla på film eller lyssna på musik från dataskärmen vid varje flygstol. Att kolla på film etc kostar inget extra. Dricksvatten bjuder de på under hela resan och det är bara att säga till när man blir törstig:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Anonym:

Kul att höra att ni fått en skvätt regn oxå ;)
Varit på Öland och böda sand och när man gick på den fina mjuka sanden och tittade ut över vattnet fick man lite huay yang feeling
Dock var det inte så varmt , men , men
Kul att följa din blogg
Kämpa på , läser varje dag !
Johan

Svar: Tack så mycket Johan för din respons den gör mig mycket glad! Böda Sand är ett mycket fint och trevligt ställe med långsträckt härlig strand. Den gillar vi också. Tyvärr kan vi inte dela med oss av värmen härifrån:-)) Må så gott och ha en trevlig måndag till att börja med!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: