2014-08-20 Hat Wanakon under förändring och nytvättade gardiner....

Idag gick jag på långisen helt själv, ingen Berit då hon spelar golf på onsdagar, och inte heller några vovvar då de lyste med sin frånvaro. Den enda som kom och mötte upp vid Restaurang Aom, där jag ställer cykeln, och som ljudade av glädje att se mig var Trullsan och Svarthunden, men de hänger inte med på någon långis. Vare sig Atlas, Lusia eller Enöga såg jag röken av...
 
Jag var visserligen ca 1 timma efter tidsprogrammet men ändå så det var bara att trampa iväg alena. Stranden har börjar förändra sig markant och havet ger sig på den grymt och höga vassa vallar har bildats och stranden blir smalare ju senare man går på morgonen. Jag räknar med att om knappt en månad blir det att ändra strandlångisrundan till byrundan istället.
 
 
Stranden blir smalare och smalare samt lite ojämn så här års vid den här tiden...
 
 
 
En vacker pärlemorsnäcka i rosa...
 
 
På vägen tillbaka på stranden träffade jag på Annika och Mats från Nishaville som jag aldrig träffat tidigare, men vi fick en mycket trevlig pratstund. Det är alltid kul med nya bekantskaper av positiva, trevliga människor som gillar Huay Yang lika mycket som vi gör:-)). 
 
I höjd med Seabreeze kan du hyra kanadensare... 
 
 
 
...samt även optimistjolle...
 
Nu har alla våra gardiner tvättats och strukits så fint av Lek så det var en fröjd att sätta upp dem igen...till skillnad från typ uteliggaregubbelukt till en fräsch vårfläkt sprider sig nu i vårt mysiga hem.
 
Tack snälla Lek för att du är så duktig och nu när vi vet hur lätt det är att lämna in även gardiner till tvätt lär det bli lite oftare än tidigare...
 
Om du inte visste det kan Lek även tvätta både gulnade madrasskydd samt sovkuddar och de blir kritvita och rena samt fräscha igen...
 
Jag önskar dig en fantastiskt skön Lillördag (Onsdag)!

Kommentarer:

1 Marianne:

Tack för din fina information, Vi har det bra förspänt, som har dig som turistbyrå. Tack.

Svar: Tack så mycket Marianne och jag förmedlar våra upplevelser i underbara Huay Yang och omnejd med nöje!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Annika och Matte Nishaville:

Tack själv för en trevlig och rolig pratstund. Vi säger tack även för allt du skriver om Huay Yang m m alltid lika givande att läsa.

Svar: Tack så mycket Annika och Matte och ha det så kul på Koh Tao och njut av solnedgången i havet:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Annette :

Stas med utleie av ting til vannaktiviteter... Det har sikkert flere glede av å vite om :)

Svar: Ja Anette det är toppenbra!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Isac:

Hej Annika , ordningsmannen i klassen påpekar att Seabreeze numera heter The Beach Club! Uthyrning av segelbåtar, kanoter o så är det café oxå. Puss o Kram!
Spöregn i Sthlm just nu o vi har redan börjat längta ner igen😄

Svar: Tack min kära ordningsman och då har de precis ändrat namnet då jag var där sist sa de att de fortfarande hette Seaabreeze men det kanske blev en missuppfattning från min sida. Bra att du har koll:-)) Förstår att ni längtar hem till HY och vi saknar er här! Puss & Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Anna, New York – My Bite of the Big Apple:

Vilken härlig promenadmiljö och vilka fina bilder! Mäktigt att följa naturens växlingar under året. Det kändes som man gick med dig på promenaden. :)

Svar: Tack så mycket Anna och vad härligt att du kände att du gick med mig där!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: