2014-08-26 Skimrande hav i Huay Yang

I morse när Berit och jag skulle gå på vår strandlångis var det ett otroligt vackert ljus över havet. Det lyste och verkligen skimrande vid horisonten samt över vattenytan.
 
En lite större vit hund som sedan ett par veckor verkar ha funnit sin plats vid Aom Restaurang och gillar att sällskapa med Trullsan är lite morrig mot en del yngre hanhundar samt valpar så Rulle tyckte jag kunde döpa honom till Morrgan, riktigt fyndigt namn faktiskt.
 
Mot mig är Morrgan numera alltid trevlig och viftar glatt på svansen men till en början var han lite reserverad men inte lömsk utan kom fram och nosade försiktigt på min hand. Nu vet han att det går att lita på mig och att jag är snäll mot honom och de andra hundarna.
 
Atlas tycker Morrgan är obehaglig, och de har dessutom rykt ihop, så Atlas ser till att hålla sig borta från honom och hänger numera ihop med en ett annat blandat hundgäng nere vid strandhaken där en äldre stor vit hanne alltid tar honom i beskydd. Kommer Morrgan nära hans revir jagar han bort honom och då hänger Atlas på och hjälper till...
 
Sicket hundliv! I vart fall brukar Enöga, Lusia hänga med oss under hela promenaden och även Morrgan hänger på en bit.
 
Enöga, Lusia och Morrgan
 
Visst är det vackert!?
 
Jag önskar dig en härlig tisdag!

Kommentarer:

1 Susanna Maria J:

Supervackert!

Svar: Tack så mycket Susanna Maria!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Kia:

Så fina bilder! Hoppas allt är bra med er och med Berit. Saknar promenaderna tillsammans med er. Här hemma har vi i Hbg fantastiskt härligt väder och jag har varit ute med Sanna på en promenad i solen ca 17 grader. Hon brukar passa på ibland på lunchen när hon inte är i Malmö och jobbar. Hälsa Rulle och Berit. Kram kram/Kia

Svar: Tack så mycket Kia och allt är bara bra med oss. Vi saknar dig på långisarna och härligt att du nu får sällskap av Sanna där hemma i Svedala. Njut av det sköna vädret så länge det varar tills det är dags för dig att åka hem till HY. Tack för hälsningen och hälsa de dina från oss och! Kram, kram Annika
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta s :

Hej härliga bilder och härligt för hundarna att få promis och klias och klappas av snälla människor det kan de behöva
Hälsningar Birgitta

Svar: Tack goa Birgitta för din kommentar och de stackars husse/mattelösa vovvarna behöver mycket kärlek och omtanke:-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Berit Knapasjö :

Ljuset var helt fantastisk!
Tänk att vi har så mycket vackert att titta på!
Jag får titta på dig och du får titta på mig!!!
555!!!
Tack för härligt sällskap!

Svar: Tack själv snälla goa Berit och vilken tur att vi kan njuta av varandras sällskap både med syn och hörselintryck! 555!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Christina S:

Underbara ljuvliga vyer! Vår strand är helt underbar! Avundas er där i paradiset! Många hälsningar till Berit också!

Svar: Tack Christina visst har vi det fint här i vårt HY, Se till att komma hit då längre tider så kan du/ni också njuta, länge, länge:-)) Tack ska vidarebefordra din hälsning till Berit!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: