2014-08-30 Den nya dammen på Övre Mellanvägen är klar...

Nu verkar den nya dammen vid bron på Övre Mellanvägen vara färdigställd och den behövdes tydligen så att Huay Yang är bättre utrustad med vattenförsörjning för både hushåll och bevattning etc.
 
 
 
Det började smådugga så nu var det dags att skynda sig hem då mina regnkläder blev kvar där hemma men det blev dessbättre inte mer än ett stilla duggregn som slutade efter en stund. I går kväll regnade det dock med besked men under kväll och natttetid är det helt okey med regn...
 
Jag önskar dig en trevlig lördag samt helg!

Kommentarer:

1 Christina S:

Är det en helt ny damm man anlagt?
Är så trevligt och intressant att få dina rapporter över vad som händer och sker i byn, inte bara "farangsaker" utan och också kanske framförallt, "vanliga" saker som berör de som bor i byn. Som jag sagt flera gånger tidigare - är så tacksam för dina rapporter om vad som sker i vår by, gör att man känner sig lite närmare.

Svar: Ja Christina det är en ny damm i anslutning till den gamla som ligger på andra sidan bron. Tack så mycket för din alltid fina respons och det är just vardagen i HY för både oss och bybefolkningen som är roligast att rapportera om.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: