2014-12-18 Om du vill sponsra skötsel av Karin o Kjelles simklubb kan du göra det nu...

Byggnationen av Karin och Kjelles pool, som i första hand kommit till för att lära de thailändska barnen att simma, avancerar snabbt. När de kommit lite längre med bygget kommer jag att fylla på med bilder så även du kan följa bygget om du vill.
 
Som jag tidigare nämnt i min blogg vill Kjelle själv bekosta hela bygget av poolen och faciliteterna omkring den men vill du sponsra för badvakten, skötseln av poolen etc har du möjlighet att göra det.
 
Den som sponsrar får ett certifikat, om man vill ha det, som tack för hjälpen och som har undertecknats av Kjelle Bergqvist. Ditt bidrag kan lämnas direkt till Kjelle som säkrast är hemma mellan kl. 12.00-14.00 och du får då certifikatet i handen. Familjen lämnar dock Huay Yang för denna gång den 30 december 2014.
 
Du kan också lämna ditt bidrag via Benne eller Namvan på Driving Rangen och få ditt certifikat av dem eller via Christer på @Sea restaurang på Cocunut Beach. 
 
Du kan även sätta in ditt bidrag på ett konto i Kasikorn Bank, 133-2-45502-4, kasithbk, Prachuap Khiri Khan. Märk insättningen med KK Simklubb.

Vill du ha ett certifikat kan du ordna det när du kommer till Huay Yang genom att kontakta ovan personer eller Marita på Cha-ba och visa din insättning.

Idag har Rulle och jag lämnat vårt bidrag till Kjelle då vi tycker det är ett hedervärt initiativ för de thailändska barnen och vi har därmed fått ett certifikat på det. 

 
Ett glädjande besked är att många i byn redan lämnat sitt bidrag till Kjelle o Karin och hittills har de fått in över 50 000 baht. De flesta har lämnat from 1 000 baht och uppåt.
 
Fantastiskt att vi är så många hittills som vill hjälpa Kjelle och Karin på detta sätt och därmed hjälpa de thailändska barnen att lära sig simma .

Kommentera här: