2014-03-20 Dag 17, Chumphon via Ranong, Dagsetapp 34 mil

De här två sötnosarna kom till "vårt hus" när vi packade våra grejor på hojarna och höll oss lite sällskap. Deras mamma fanns i närheten och hade koll på dem.
 
 
 
Nu är det inte så långt kvar på vår resa och vi körde först till Ranong och åt lunch vid de varma källorna. Det verkar vara klart nu med renoveringen av hela vattenparken och det ser fint ut.
 
 
Vi valde väg 4139 som slingrar sig så vackert genom berg och dal och vägen var nylagd på sina ställen och var mycket jämn och fin i stort sett hela sträckan och det var en njutning att susa fram.
 
Denna väg mynnar ut ca 5 mil söder om Chumphon och för att inte komma fram allt för sent till Chumphon och Suriwong hotell tog vi motorvägen sista biten.
 
Vi fick en rum om 450 baht exkl. frukost på 4:e våningen och vi gillar det här hotellet. De har både sköna sängar och kuddar och dessutom otroligt billigt för attt ligga miit i stan. 
 
 
 
 
Efter kvällsmaten tog vi en sväng på stan och att vara i Chumphon känns nästan som att vara hemma igen. I morgon blir det sista etappen för denna gång.

Kommentarer:

1 Maria:

Vilka söta valpar, den ena har verkligen riktiga puppy-eyes.. :)
POK ÄE

Svar: Ja det var riktigt söta puppies:-)) PoK Äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: