2014-11-17 En skön måndag och ett par nya bikinis har inhandlats...

Jepp, då har arbetsveckan börjat igen med sköna trevliga långisar tillsammans med mina fina goa gångarvänner. 
 
Lite känning av träningvärk i låren och delar av armarna, inget annat, blev resultatet av gårdagens bergsklättring. Kul att bryta av långisarna i arbetsveckan med en annan typ av träning på helgen :-D Min kropp vill ha lite energiutflöde även då i form av fysiskt aktivitet kombinerat med helgvilan förstås... 
 
Efter lite pyssel i trädgården blev det diverse handling på marknaden, Si Shop och Pop Shop för att fylla på förråden. Även bikiniförrådet behöver fyllas på då jag kasserat flera bikinisar som tappat både färg och form och duger inte ens till att ha när jag jobbar i trädgården gömd bakom all grönska. Sol, poolbad (oavsett saltvatten, klimatet i övrigt tär på de stackars plaggen.
 
På Pop Shop brukar jag hitta bikinisar som jag gillar och så även idag. Det blev två stycken och till min glädje hade de en i rött och svart. Den norpade jag direkt samt en som också gick mer i lila och vitt men även med lite rött inslag.
 
Rött mixat med svart det gillar jag så även Hibiskusblommorna som mönster...
 
Den här är också fin i färgerna tycker jag....
 
Jag önskar dig en riktig trevlig måndag!

Kommentarer:

1 Eva Olofsson:

Snygga bikinisar! Bra modell. Får nog ta en titt på Pop Shop när jag kommer hem.

Svar: Tack Eva och det finns flera modeller och storlekar att välja på så det är värt ett besök! Ha det så bra i södern alla tre och välkommen hem igen!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: