2014-11-22 Sköna lördag...

Lördagar har jag sovmorgon, om jag vill, och om vi inte ska göra något speciellt som kräver lite tidigare uppstigande från den ljuva sömnen. Det är så skönt att kliva upp ur sängen när all sömninghet lämnat kropp och knopp och det finns all tid i världen att bara softa hela dagen och göra ingenting om jag vill så.
 
Rulle kände sig lite småtrött i kroppen och ville helst inte lämna hemmet så idag har jag bara cyklat runt i byn. Jag började med att cykla ner till Dolphin Beach och stannade till där för att gulla med vovvarna Enöga, Atlas och Lusia. Där träffade jag på en trevlig barnfamilj och pratade med dem en bra stund innan jag cyklade vidare.
 
Jag cyklade hem till mina vänner här och där i Huay Yang för trevliga pratstunder innan det var dags att cykla hem till Rulle igen och för att få något gott i magen.
 
Idag har jag därmed varit riktigt social och det är otroligt lätt att fördriva tiden här i Huay Yang och bara göra det som känns skönt och bra för dagen och i kroppen.
 
Nu har vi precis ätit kvällsmat (hämtmat från 3 A) på vår sköna altan efter en iskall GT och snart är det filmtime. En underbar dag och kväll i Huay Yang övergår snart till natt och jag känner mig så nöjd med vad dagens och kvällens upplevelser har bjudit på.
 
Solnedgång över Burmabergen
 
Jag önskar dig en lika skön lördag!

Kommentarer:

1 Titti:

Är i Stockholm över helgen...hjälp julrushen har börjat!
Kram Titti

Svar: Härligt Titti och ha det så kul! Kram♥
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: