2014-11-23 Tap Saké via Djungelvägen - Rolig MC tur

Goa vännen Margit hoppade upp bakom mig på vår svarta Forza och tillsammans med trevliga "grannarna" Eva och Lennart åkte vi till Tap Sake via Djungelvägen. Eva & Lennart lånar huset bredvid oss tillfälligt.
 
Eva & Lennart samt Margit och jag...
 
Vi körde på Djungelvägen ner till havet och passerade genom de båda fiskebyarna innan Tap Saké. Vi stannade till i den sista fiskebyn för att ta en liten bensträckarpaus. Eva & Lennart bjöd på medhavd vattenmelon som de hade skurit upp i bitar och lagd i en glassbunke. Mycket gott och läskande!
 
Kort bensträckar- vatten- och vattenmelonpaus...
 
Kul pimpning på bil...
 
 
Vi körde vidare mot Tap Sakè och in på huvudvägen en bit innan vi vek av vid Seven Eleven för att via Djungelvägen åka hem igen.
 
Det var lite småmulet, dvs. ett perfekt reseväder och vi klarade oss helt från regn om man bortser från de fem ynkans dropparna som föll över oss.
 
På grund av det tidigare massiva regnandet har det samlats massor med vatten i floder och åar och här passerar vi genom ca 1 dm vatten...  
 
Här gäller det att dra på gasen utan att tveka och sedan var vi över...
 
Här kommer Eva  & Lennart... 
 
...och de fixar vattenvägen fint...
 
Tack alla för en mycket trevlig MC tur! 

Kommentarer:

1 Lennart Larsgärde:

Tack Annika för en oförglömlig utflykt i djungeln. Vi hade åkt vilse efter 2km! Vid vattenvägen hade vi nog definitivt vänt. Hinder är till för att övervinnas. Sammanfattningsvis en hellyckad dag. Eva och Lennart

Svar: Tack så mycket själva Lennart & Eva och nöjet var helt på min sida :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anna, New York – My Bite of the Big Apple:

Vad kul att få "följa med" på er MC-tur! Dina bilder och din text är så inspirerande. En helt annan värld än novembergrå Sverige. :)

Svar: Tack snälla Anna och roligt att du uppskattar att resa med oss via bloggen. November är däremot skönt här i tropikerna då de svala nätterna gör så vi sover gott :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Christina S:

Ja det är en riktigt trevlig tur genom djungeln till Tap Sakae! Senast vi var nere var vägen "översvämmad" på samma ställe. Jag var lite feg så jag testade djupet genom att gå över till fots innan jag tog moppen över...

Svar: Javisst är det mysigt att köra där. Om jag inte sett att en MC kört på det där vattenstället precis innan oss hade jag gjort samma sak som du. Man ska inte vara dumdristig då för mycket vatten och för mycket kraft i vattnet där kan göra att man hamnar i vattnet. Det kan även vara lite halt pga beläggning på cementvägen så bromsa ska man undvika när man väl är där. Må så gott!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: