2014-11-29 NishaVille Resort & Spa, The Beach Club har invigningsfest den 6 december

Lördagen den 6 december 2014 kl. 15.00-17.00 kommer The Beach Club ha invigningsfest för att visa vad de har att erbjuda sina kunder.

De kommer att erbjuda kaffe, te, örtdrycker, drycker samt några hemlagade bakverk som banankaka, kokostårta, kokoskakor och minipizzor samt andra trevligheter.

Varmt välkomna hälsar Ekprasert Kanjanarangsun (Bee) som är Resort Manager på| NishaVille Resort

 

Kommentarer:

1 Lars-Åke Persson:

Tack för att du sprider inbjudan, men en liten rättelse 15-17 är tiden som gäller. Jag säger oxå ALLA VÄLKOMNA

Svar: Tack Lars-Åke då ändrar jag tiden direkt:-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Annica:

Hej Annika
Jag läser din blogg ofta och det är så kul att följa allt du skriver. Jag och min man är på väg till byn för femte året nu i december. Vi brukar hyra moped av Jeab men hon är nu fullbokad. Vi var för sent ute. Jag tänkte att du kanske kan tipsa om fler uthyrare i byn, du verkar ju ha stenkoll på alla. Det är svårt att hitta uthyrare såhär hemifrån lilla Sverige. Vi måste verkligen ha en moppe, annars kommer man ju ingenstans. Och man vill vara säker på att det är en bra moped. Vore jätteglad om du kan ge mig några namn jag kan kontakta.
MVH Annica

Svar: Hej Annica, Huay Yang Travel har också uthyrning av MC. http://www.huayyangtravel.com/ Testa där om ni har tur alternativt kan hon tipsa vidare. Lycka till och varmt välkomna till HY samt trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Peter:

Tack för en trevlig blogg om det dagliga livet i HY, vi är en familj som i år ska sammanstråla några veckor i Thailand. Först Bkk och Hua Hin, sedan ser vi fram mot härliga dagar på NishaVille 25 dec till 2 Jan.

Peter

Svar: Tack så mycket Peter för din kommentar och fina respons, det är så roligt att få uppskattning för min blogg! Ni är hjärtligt välkomna till Huay Yang och hoppas ni får en trevlig vistelse först i BKK och HH innan ni kommer hit. Trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Annica:

Tack för ditt snabba svar. De har jag redan kontaktat och de sa att allt är fullbokat.
Vet du några andra?

Annica

Svar: Testa med Pau, [email protected]. samt med Noo då (Noo Massage), Supattra (Noo) Prakobehart. E-post [email protected] Nu vet jag inga fler tyvärr... Lycka till!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Titti:

De där bakverken låter goda.
Kul med invigingsfest, du får rapportera.
Kram Titti i Umeå utan snö tack o lov!

Svar: Jag kommer säkert att gå dit och kolla så då får du rapport :-D Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Annica:

Åh, tack så mycket. Jag provar.
Annica

Svar: Tack själv Annica :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Annica:

Ursäkta att jag är tjatig, men mailadressen till Noo gick inte iväg. Kan hon ha bytt?

Annica

Svar: Jag vet inte Annica, det är den e-postadressen som framgår av hennes Massageskylt. Hon är ju med i Facebook Fahttps://www.facebook.com/nuonana.prakobchart?fref=nf så du kanske kan nå henne den vägen :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: