2014-11-29 Under tiden som min blogg kommer att ligga nere på grund av Blogg.se strul....

...vill jag bara informera att nya numret av ThailandsPosten har utkommit med en massa bra info att läsa om.
 
Inte minst den intervju som Håkan Wallenius gjorde med mig i början på november och som nu är publicerad. Roligt att få vara med i en sådan förnämlig tidning som handlar om Thailand :-D
 
Det är en gratistidning och finns att hämta på bl.a Driving Rangen i Huay Yang. Enjoy!
 
Inom kort kan du även läsa tidiningen på nätet http://www.thailandsposten.com/tp_start/
 
Mitt fordon Thailand runt, Honda Forza 300 cc! (Arkivbild)

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej!
Vad trist för dig som lägger ned så mkt arbete på att ha en bra blogg med mkt bilder och information men det är knappast du kan göra åt saken bara att vänta på att blogg.se fixar saken. Här har vi +2 och idag har vi adventspyntat här hemma blir alltid mysigare när man får fram lite ljusstakar i mörkret. Förra helgen var jag hos min mamma och julade på och det uppskattade hon när det kommer till julstjärna och tomtar så märks det inte så mkt att hon är dement utan hon deltar med glädje och vet var hon vill ha sakerna.
Trevlig 1:a advent på dig och Rulle!

Svar: Tack så mycket Birgitta för det och det är ju bara att vänta...Tack även för din övriga rapport och trevlig advent på dig och familjen!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Longevity - en blogg om hälsa:

Tack för att du svarade på supporten, jag började märka problemet på vissa bilder redan för två veckor sedan men trodde att jag hade fel inställningar i kameran eller något.

Svar: Tack själv Madde för kommentaren och jag märkte redan för en dryg månad sedan att vissa bilder fick jag ladda in gång på gång innan de gick igenom. Trodde också att det var något fel på mina bilder först... Hoppas de fixar felet snart :-D Lycka till med din blogg!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Longevity - en blogg om hälsa:

Tack och detsamma :-)

Svar: Tack Madde!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Madeleine:

Tidningsartikeln från Thailandsposten var verkligen kul att läsa. Blir mer och mer sugen på att åka till Thailand. Kram till dig

Svar: Tack så mycket Madeleine, vad roligt att du gillade artikeln och så klart att du ska åka till Thailand och till HY förstås:-D Kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: