2014-10-10 Dag 12, mot Uttaradit. Dagsetapp 23 mil

En behaglig landsväg så det gick snabbt att köra och vi kom fram tidigt på eftermiddagen-
 
Vi tog in på Granvana och rummet kostade 400 baht exkl. frukost. Lite småsunkigt med heltäckningsmatta och dusch i badkar som läckte ut vatten över golvet. 
 
I övrigt var det trevligt och den gamla ägarinnan om 78 år var Thaikines och duktig på engelska så vi fick ett trevligt samtal blandat på thai. Hon berättade att hon höll sig i form genom att träna lite rörelser varje dag och vi stod där och visade varandra vilka rörelser vi tycker bäst om samt gav varandra lite tips.
 
 
 
 
Vi knallade lite på stan och besökte bl.a ett stort varuhus där jag köpte benvärmare (röda förstås), för att slippa drag på underbenen under långbyxbenen och Rulle fick tag på ett liten fotoväska som dessutom var nedsatt i pris från 660 bath till 260 baht . På morgonen kan det vara lite svalt att köra, framför allt i bergen, och då är de skönt att slippa frysa.
 
Vi köpte färdigmat från 7-11 och de tog fram bestick och tallrikar samt glas så vi åt i resortens allrum. Det blir ofta tidig läggdags då det tar på krafterna att köra MC i flera timmar per dag. Men å andra sidan vaknar vi ganska tidigt och kan komma iväg i skaplig tid...
 

Kommentera här: