2014-10-16 Dag 18. Beslut att stanna en dag till här i trevliga Nakhon Phanom och även koll av Friendship Bridge 3

Eftersom vi redan igår kväll beslutat oss för att satnna en dag till här började vi med att gå och kolla med värdfolket om det var okey. Det var det och de blev glada att vi ville det.
 
Jag ville gärna se Friendship Bridge 3 på närmare håll och den ligger ca 8 km dit norröver. Vi åkte dit direkt efter frukost och det känds som en lagom lång dagstur.
 
 
 
 
 
 
 
 
Friendship Bridge 3
 
Hit men inte längre för vår del. Om vi passerar gränsen mellan Thailand och Laos och inte har något Reentry intyg kan vi ha otur att förlora våt aktuella Longstayvisa och bara få 30 dagars turistvisum, det känns onödigt riskabelt.
 
Självklart frågade vi gränspolisen om det var ok att gå ut hit där vi var för att fotografera och det hade de inget emot.
 
Häftigt brobygge med alla vackra byggnader och ljuslyktor tycker jag! Det var verkligen roligt att vi åkte hit och fick se det hela på närmare håll.
 
Hej Thailand, vi stannar gärna kvar här!
 
Vi tog en liten runda med hojarna närmare Nakhon Phanom och sedan tillbaka till hotellet. Vi åt vår lunch på en närliggande restaurang och gick därefter en kort promenad. Det är mycket varmt och solen brassar från en klarblå himmel...
 
Vacker gatuskylt och lykta...
 
Kvällmaten åt vi på samma lilla mysiga restaurang som igår hos Apple och Wan och de blev glada att vi kom tillbaka igen.
 
 
 
 
Livet ser ljust ut och i morgon åker vi vidare igen. Hit kommer vi att komma fler gånger!

Kommentarer:

1 Reidun:

Vilka fantastiska gatlycktor,imponerande!!

Svar: Javisst är de fina Reidun!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: