Kommentarer:

1 kicki:

Borta bra men hemma bäst.
Men jag förstår att ni haft det underbart i detta härliga land .
Bra gjort att åka så långt på moppe.
Nu får ni fortsätta att ha det gött. Kramar till er båda.♡♡♡

Svar: Tackar så mycket goa fina Kicki och det är både härligt att vara hemma samt resa där i mellan! Kramar i mängd och må så gott!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S:

Hej!
Vilken härlig resa/utflykt ni varit på tack för alla fina bilder och rapporter vurpan du gjorde på din MC usch skönt att det gick bra.
Trevlig Söndag!
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket goa Birgitta och ha en trevlig arbetsvecka:-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Christer:

Vilken härlig, lång resa! Så mycket ni fått se och uppleva, och så fina foton! Mycket trevligt att få ta del av era upplevelser i ord och bild.

Svar: Tackar allra ödmjukast min kära Christer!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Maria:

Pappa tycker väl det är skoj o tvätta hojarna :) Pok äe

Svar: Ja hjärtat det är klart :-) PoK Äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Christina S:

Borta bra men hemma bäst, eller hur?!? Ni har ju varit borta ett tag, måste ha hänt en del både i byn och i er fina trädgård.
Planer för nästa trip?
Ha en härlig tid!!!

Svar: Mmm det stämmer Christina även om det roligt att vara ute på resa:-D Nästa långtripp blir till Malaysia i mars nästa år :-D Ha det så du oxå!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Ingvor:

Tack för en innehållsrik reseberättelse! Helt fantastiskt med bilder och filmsnuttar. Vilket bauta arbete du har lagt ner för oss läsare. Tänk vad mycket vi får se och lära på grund av dig!
Jag är dig så tacksam! Hälsa Rulle! Vi ses snart! Kram Ingvor och Kenth

Svar: Tackar så hjärtligt mycket Ingvor och Kenth för den fina responsen och det gör mig mycket glad att få sådan härlig uppskattning! Ska bli roligt att ses igen :-D Kram från oss till er båda!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Carina:

Vilken tur att det gick bra när du vurpade! Måste varit en obehaglig upplevelse. Är så imponerad av ditt bloggande, var dag under hela resan! Skriver du stödanteckningar under resan för att komma ihåg allt? Det är iallafall bra att ordningen är återställd så att man kan återuppta sina rutiner igen :) , med att läsa din blogg till morgonkaffet! TACK för en enastående reseberättelse!

Varma hälsningar
Carina

Svar: Tack snälla Carina för din fina kommentar och för att du gillar min blogg! Jag skriver stödanteckningar under hela resan annars är det svårt att minnas både de stora och små detaljerna :-D Må så gott och var rädd om dig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 Ann-Christine:

Välkomna hem! Vilken fantastisk resa ni gjort på motorcykel. Vi flög till Chiang Rai och åkte med buss i bergen och ända upp till Gyllene Triangeln så vi vet hur långt det är och hur vägarna ser ut. Det är helt otroligt att ni gjort den resan på era motorcyklar och att det gått så bra frånsett din olycka som kunde gått ännu värre. Snacka om änglavakt!
Vilken jättefin reseskildring som du gjort i ord och bild. Den har vi läst med glädje som så många andra.

Svar: Tack så mycket Ann-Christine för din fina kommentar och trevliga respons. Att färdas med buss i Thailand är också ett bra sätt om man inte vill ta sig fram för egen maskin. Jag är mycket tacksam för att olyckan slutade väl och har blivit ännu mer medveten om att livet kan ta slut mycket fortare än man tror...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

9 svein slokvik:

Har brukt et et par timer på å lese meg gjennom resien og føler jeg har vært på en liten tur selv.:) Flotte bilder og mye interesant lesestoff. Thailand er vakkert land det er sikkert.

Svar: Tack så mycket Svein för din kommentar och vad roligt att du upplevde rapporten som om du var med själv på resan :-D Håller med dig, Thailand är oerhört vackert i alla väderstreck!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

10 Kristoffer:

Häftig resa med mycket fina bilder!

Svar: Tack så mycket Kristoffer och den resan skulle du ha gillat att hänga med på med egen hoj förstås:-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: