2014-10-30 Välkommen min nya vackra Honda Forza 300 cc...

Under långisen idag ringer de från Honda i PKK och berättar att min Forza redan kommit och att de även har monterat den beställda Topboxen..Oj redan! Det var snabbt jobbat då jag beställde den i tisdags och Forzan  skulle komma först i morgon senast samt det brukar ta lite i tid innan topboxen kommer som man beställer separat med sin pakethållare så det blir ett komplett set...Allt klappat och klart på knappt 2 dagar är ju fantastiskt!
 
Det passade ju i och för sig bättre idag då Rulle ska till Hua Hin i morgon, (han måste skjutsa mig till Honda i PKK samt att det är roligt att han är med vid det stora ögonblicket) och jag vill ju ha min nya Forza så snart som möjligt förstås.  
 
Rulle var ute och cyklade tur och retur till Ban Krud med grabbarna så när han kom hem åke vi med Svartforzan till Lilla Honda i PKK vid 14 tiden.
 
Vilken härlig syn att se min nya fina Forza stå där och glänsa med topboxen om 45 l på och allt var monterat och klart. Det enda som återstod var att betala och det var ju inte så svårt då det mesta var förberett av den duktiga personalen.
 
Det känns tryggt och bra att köpa MC på Lilla Honda, med Tie som ägare, som jag har skrivit om tidigare, och det blir mycket skoj och skratt både han och hans personal känner oss vid det här laget. Som gåvor i samband med köpet fick jag denna gång en Hondajacka i vinrött, en hjälm samt en stor kylbox. Kylboxen har vi ingen användning för så den kommer vi att ge till personalen här på vårt område. 
 
Nya registreringskylten kommer om ca 2 månader så till des är det den provisoriska skylten som gäller.
 
Nöjd Hondafirmaägare Tie och nöjd Honda Forzaköpare jag...(Rulle har tagit bilden)
 
Direkt efter att affären var avklarad åkte vi till försäkringsbolaget Viriyah och avslutade min tredjemansförsäkring på gamla Forzan och tecknade en ny för den nya som gäller from idag. Det är bra att ha det gjort innan något händer. Då jag inte uttnyttjat min tidigare försäkring fullt ut, utan bara ett par månader, kommer de att återbetala mig för de månader som jag redan betalt för.
 
De är oerhört serviceinriktade och vänliga samt smidiga på kontoret så det känns alltid lättsamt och trevligt. Under tiden som jag väntar på hanteringen av försäkringen kommer de med ett glas kallt vatten samt några paket med kakor på en liten bricka. Mysigt! 
 
Det nya försäkringsbrevet kommer med posten om ca 1-2 veckor men försäkringen gäller alltså from idag.
 
Efter detta göromål åkte vi till ett ställe i PKK på en gata parallellt med järnvägen, på Kasikornbanksidan, och köpte ett par coola ventilhattar till min hoj....  
 
Rööööööda coola ventilhattar... 
 
...samt en rööööd cool styrstång för att pimpa den lite.
 
Före...
 
 
och efter...Visst blev det fint?!
 
Vi sa inget om att vi önskade montering av styrstången, för det kan Rulle själv göra, utan de hämtade bara sina verktyg och satte igång med monteringen direkt och där satt sedan styrstången på plats...Snacka om service! 
 
Vilken rolig dag det har varit idag igen! 

Kommentarer:

1 Kristoffer:

Underbart! Så man får tårar i ögonen ;-) Håll er inne från Lördag em, då är byn osäker!

Svar: Tackar så mycket Krisse men torka tårarna nu så det inte blir översvämning :-D Va, hålla oss inne på lördag em, oj byn osäker - Är du/ni på väg hit?!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Kristoffer:

Glömde säga att du även måste byta ut styrändarna till röda diton!

Svar: Ja, ja Krisse, det blir säkert mera pimpning---:-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Eva Olofsson :

Men åh, vad snabbt du fick din nya hoj och vilken hoj sen! Skitsnygg! Och vilken service, ibland går allt som på räls! Förstår att du är nöjd med din dag. Jag väntar på kallare väder så jag kan haka på er igen på era mysiga förmiddagsrundor.

Svar: Tack så mycket Eva men det är samma typ av hoj som jag hade tidigare men nu är den ju sprillans ny :-D Jag saknar dig och hoppas du vänjer dig vid värmen snart eller att det blir lite svalare...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Kristoffer:

Vi åker imorgon :-)

Svar: Wow, vad kul det ska bli att träffa er igen Krisse! Trevlig resa!!!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 ASk:

Morsning! Undrar bara vad styrstången har för funktion?

Svar: Ingen egentligen Anders, det är bara coolt :-D Men man kan fästa en väska där om man vill...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Christina S:

Så roligt! Gratulerar! Kan tänka att det glänser och blänker!

Svar: Tack så mycket snälla Christina och du som själv har hoj förstår nog känslan av en sprillans ny :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Monica Å:

Grattis Annika till din nya fina hoj!!!💐

Svar: Tack så mycket fina goa Monica!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 Puttsi:

Styrstången kan väl vara bra att fästa GPS i? Det är ju trångt annars?

Svar: Tack Putte det var en bra idé!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

9 Anna, New York – My Bite of the Big Apple:

Men, åh, så coolt! Verkligen både en snygg tjej och en snygg hoj! :) Måste läsa ifatt dina andra inlägg. Grattis till köpet!

Svar: Tack så mycket snälla Anna och vilken härlig komplimang, den värmer gott!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: