2014-09-18 Odd är den som kan hjälpa dig att fräscha upp dina rottingmöbler etc.

Om dina rottingmöbler behöver en uppfräschning kan jag varmt rekommendera Odd vid Coco Station (snett mittemot Orchid 3). Han rengör och sprutlackerar dina rottingmöbler i valfri färg eller transparent. Odd hämtar och lämnar dina möbler så du behöver inte bekymra dig om transporten.
 
Odd har telefonnummer 09 515 192 94 och kan tala lite engelska.
 
Odd med sin lackeringsspruta...
 
Odds tillhåll för sprutlackering...
 

 
2011-10-25 anlitade vi Odd för att fixa till alla våra rottingmöbler på altanen som blivit blekta av väder och vind.
 
Vi skickade iväg sittmöblerna i två omgångar så vi skulle ha något kvar på altanen att sitta i. Arbetet tog bara några dagar för respektive möbelgrupp och sedan hade vi fräscha omlackerade rottingmöbler igen, precis som nya...
 
Här åker en av sofforna iväg...
 
.....och här är bordet på väg...
 
 
2011-10-29 Soffgruppen har blivit precis som ny.... och nu var det dags för våra två fåtöljer att bli omlackerade...
 
Se skillnaden....nu ska fåtöljerna få samma typ av behandling... 
 
Odd är noggrann och duktig så honom kommer vi att anlita nästa gång det återigen är dags för en uppfräschning av våra rottingmöbler.

Kommentarer:

1 Ann-Sofi :

Kanon tack för tipset vi visste vart han fanns men nu fick vi telefonnummer också :-) Det börjar bli läge att fixa våra nu!

Svar: Tack så mycket Ann-Sofi :-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 svein slokvik:

Hei Monica! Takk for flott blogg, og gode tips hva som skjer i byen, dette med oppfriskning av utemøbler er noe vi har tenkt på lenge:)
Ha en riktig god helg.
svein

Svar: Hmmm Svein, Monica, nu är du säkert fredagstrött då du vet att jag heter Annika:-)) Tack i vart fall för din respons som jag utgår var menat till mig Annika. Ha en riktigt god helg ni också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Maria:

Ser mycket finare ut! Man kan verkligen hitta allt i byn :) pok äe

Svar: Ja mitt hjärta väder och vind tar hårt på det som står utomhus, trots att det är ganska skyddat, tur som sagt var att det finns hjälp till det mesta här i HY:-)) PoK äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Christina S:

Väldigt bra tips med rottingmöblerna. De blir ju som torra med tiden och behöver ses över, Hur mycket tar Odd betalt för att spruta dem? Vi har faktiskt gjort det där själva en gång, himla mycket jobb och dessutom kladdigt! Läge att använda Odd nästa gång tror jag!

Svar: Tack Christina och när det gäller priset betalade vi 4 000 baht (2 soffor, 2 fåtöljer, 2 fotpallar, ett stort och ett mindre bord) för rengöring och lackning. Det var ju ett par år sedan och priset har säkert höjts nu. men dyrt kan jag inte påstå att det var utan tvärtom billigt...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: