2014-09-21 Härliga sköna söndag...

Jag älskar söndagar, det innebär sovmorgon om jag så vill och jag tar i regel bara dagen som den kommer. Ibland blir det något projekt som jag vill utföra ibland inte.
 
Igår fick vi en mycket trevlig kväll med Bengt A och Kaj L på Chai Chane efter en drink hos oss. Igår var det livemusik där och det är det på fredag och lördag samt även onsdagar har vi erfarit. Kanske lite väl hög volym på musiken i mellanåt med det är ju så det brukar vara här i Thailand. Det är bara att gila läget eller välja att inte vara där. På Chai Chane är det alltid en uppsluppen trevlig stämning, mycket bra service, fantastiskt god och vällagad mat och det viktigaste för oss.
 
Tack grabbar för en synnerligen trevlig kväll!
 
 
Jag önskar dig en mycket skön och avkopplande söndag!

Kommentarer:

1 Kia:

Här hemma har vi faktiskt regn idag efter många dagars solsken. Det blir mys med barnbarnen och lite bak.
Nu börjar nedräkningen.... Ha en fortsatt mysig söndag!

Svar: Regn är mysigt ibland Kia för då kan man vara inne och mysa eller så. Ska bli roligt att träffa dig igen när vi återkommer från vår långresa ca den 23 oktober:-)) Ha det så bra du också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Yvonne:

Hej håller med dig Annika om söndagmorgon. Sovmorgon och slappa ibland om det inte blir utflykt eller så. Nu håller vi på med att plocka ihop i stugan. Dags att förbereda vintern. Snart kommer vi ,dvs 24.11är vi på plats .ska vi kul och träffas igen. Ha en trevlig resa och må så gott.

Svar: Tack så mycket Yvonne och det ska bli roligt att ses igen i november. Välkomna hem igen och må så gott ni också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta S:

Hej!
Har jobbat sent till 23.15 och skall snart knyta mig efter dusch och te och kvällsmacka. Runt 14 idag drog regn och åska blixt och även hagel? in över Kungsholmen men fortfarande ganska varmt ute nu kl 01.00 är det +11. Intressant med sjukvården och att den är så bra antar att det förutsätter att man har försäkring eller? en del ungdomar som pyser iväg tänker inte alltid på att hemförsäkringen har en begränsning på ca 45 dagar hur gör man om man bor större delen av året i Thailand? köper en försäkring på plats eller?

Hälsningar Birgitta S

Svar: Hej Birgitta, En reseförsäkring (finns att köpa förlängning efter 45 dagar av Gouda t ex) eller annan typ av utlandsförsäkring som täcker kostnader för olycksfall/sjukdom, är ett måste för ens egen skull om man reser eller vistas i Thailand där sjukhusvård är mycket kostsamt. För vanliga smärre åkommor där man behöver en läkare eller sjuksköterska är inte dyrt och det krävs inte att man har en försäkring utan man betalar själv vad det kostar.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Britt-Marie:

Hej Annika. Det var så länge sedan vi var i HY och det händer en hel del, därför är det roligt att läsa din Blogg. Nu undrar jag var denna restaurang Chai Chane ligger, nytt för mig. Vi har njutit av en skön sommar, men nu är den nog slut. Vi ses när det nya året kommer, dvs vi firar jul mm i Sverige. Ha det gott

Svar: Hej Britt-Marie och vad roligt att du hör av dig med en kommentar på min blogg:-) Chai Chane är gamla Va Gott, Tempelvägen och det ligger på höger sida vid 4-vägskorset till skolan eller söndagsmarknaden. Det ska bli kul att ses nästa år! ha det så gott ni också:-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Carina:

Hej Annika!
Vi skulle behöva din hjälp! I somras fick vi en mailadress till Ken, men när vi nu försöker maila honom så får vi felmeddelande. Finns det en möjlighet att du vill hjälpa oss med hans mail? Han gav oss [email protected], men något är fel där.

Tack på förhand!
Många hälsningar Carina

Svar: Hej Carina och jag kollar upp det vid första bästa tillfälle :-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: