2014-09-27 Hårfix hos duktiga frissan Jim på The Star Salon...

Innan långresan på våra MC med start på måndag är det bra för mig att ha fixat håret så efter Jims flinka fingrar och skicklighet har jag återigen blivit 10 år yngre.
 
Jim är mycket duktig på att färga mitt hår precis så det passar min ursprungsfärg samt klippa det pyttelite, bara topparna samt jämna ut håret lite. Jag har aldrig gått därifrån besviken utan tvärtom mycket nöjd!
 
När jag ändå var där frågade jag henne om hon hade tid att färga mina ögonbryn lite grann och det fixade hon ockå galant utan att jag ser ut som ett spektakel efteråt. Fin nyans av mörkbrun som bara markerar ögonbrynen lite. Det kommer hon att få göra i fortsättningen också. Totti 400 baht!
 
 
 
Tack så mycket Jim för att du finns! 

Kommentarer:

1 Conny:

Ser fram emot när någon i HY öppnar face lift salong! Vilket lyft!

PS Annika: glöm inte skicka bilder innan ni drar norrut!

Conny

Svar: Ja det vore en bra idé Conny utan skalpeller förstås. Bra att du påminde mig, ska åka dit på studs för i morgon är det packardag etc. Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Christina S:

Jag har också anlitat Jim ett par gånger, hårklippning och pedikyr. Håller med om att hon har flinka fingrar. Den där "föryngringen" har jag inte testat, men kan jag tänka mig att ta till när vi kommer nästa gång. Kan behövas kan jag notera när jag studerar mig i spegeln...

Svar: Det är alltid värt att testa Christina, åtminstone känns det som om flera år faller bort när de gråa hårstråna (var de nu kommer ifrån :-)) blir blonda och fina istället:-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Jenny:

Jag ser att Jim har uppdaterat skylten. Tidigare stod det "Food massage" och vi hade vilda spekulationer om vad det kunde innebära innan vi kom på att det skulle stå "Foot massage" :-)

Svar: Ha, ha det var roligt Jenny!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Staffan:

Kul namn! Jim på thailändska betyder leende.

Svar: Tack Staffan och det passar henne då alltid är så glad o skrattar mycket :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: