2015-08-26 En fantastiskt fin film som visar vårt kära Thailand samt tips om en mycket bra bok!

I dag är det onsdag och det blir vilodag i dag också men snart så får kroppen allt komma igen och låta livet gå över till mina normala aktiviteter även om det är skönt och vilsamt som det är nu,,,. 
 
Här bjuder jag på ett mycket fin film som visar vårt vackra Thailand. Enjoy!
 
 
Just nu läser jag boken "Vittne till mord" av Nora Roberts som jag varmt kan rekommendera. Den är både spännande och romantiskt samt mycket välskriven, en blandling som jag gillar.... 
 
 
 
Jag önskar dig en trevlig onsdag!
 
 
 

Kommentarer:

1 Eva Kajén:

Tack för en fin och gedigen blog. Vi lär oss allt mer om H Y och suger I oss det du förmedlar, speciellt alla tips o beskrivningar av vägar, affärer mm. Just nu längtar vi dit och kommer snart ned för att ta vårt flyttlass från Phuket upp till H Y ./ MVH nyblivna husägare I HY.

Svar: Tack så mycket själv Eva för din kommentar och fina respons om min blogg! Härligt att ni också blivit husägare här i vår fina by och jag är övertygad om att ni kommer att trivas här! Välkomna hem till HY och trevlig flyttresa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Christina S:

Det var verkligen en film som visar allt det där vackra med Thailand! Vilken go känsla den gav! Man behöver ju inte tänka på det där andra, lite mer trista alltid. Vi behöver positiva tankar!
Hoppas du piggnat till efter din förkylning, inget vidare att känna sig krasslig. Har själv dragits med en förkylning, sitter fortfarande kvar ett lock över öronen. Inget vidare.
Så underbart liv du och Rulle lever! Njut!!!

Svar: Ja Christina den filmen är mycket fin och visar vårt vackra land från den positiva sidan och det som händer här som inte är lika positivt händer även i andra länder så Thailand är ju inte friat från det, Vi lever ett mycket gott liv här och njuter verkligen av det samt äntligen börjar viruset ge med sig så sakta. Segt men jag hoppas även du snart kommer vara frisk och kry igen för att tappa ork och energi är inte roligt. Må så gott och hälsa de dina. Kram!.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: