2015-08-29 Tips för dig som gillar dricksglas med Chang Classic öl reklam....

Som säkert klart framgått i min blogg gillar Rulle och jag Chang Classic öl som vi tycker om bäst när det gäller öl och att ha dricksglas hemma med Chang Classic öl reklam vore därmed inte helt fel. Efter ett hett tips från goa vännen Berit har vi nu fått nys om var de finns att köpa.
 
Restaurang Nong Puh på Surin Beach, nedfart mellan restaurang Jungle och området Orchid 2, säljer två sorters glas med reklam för Chang Classic öl i en kartong om sex glas.
 
Ett vanligt slätt glas som rymmer 320 ml kostar en kartong om 6 glas 100 baht och ett lite större glas som rymmer 330 ml som är av sejdelmodell med handtag kostar en kartong om 6 glas 200 baht.
 
Vi gillar ölglas typ sejdelglas så jag slog till direkt och köpte sex glas om  200 bath. Roligt att vi äntligen fick tag på dessa glas och att de fanns så nära i vår egen by Huay Yang!
 
Dessa 6 glas kostar 200 baht
 
Dessa 6 glas kostar 100 baht
 
Tänk vad kul livet kan bli med de rätta ölglasen om man gillar Chang Classic öl förstås så tack snälla goa vännen Berit för tipset!

Kommentarer:

1 kicki:

Hoppas dom finns kvar till nov, när vi kommer ner.
Ha det gott.Kram Kram.

Svar: Det hoppas jag för din skull Kicki! Ha det så bra ni också och kramar i massor!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Malin:

Hej!
Hälsa och tacka Berit för tipset och tack Annika för att du delade med dig av informationen!. Vi har länge undrat ifall dessa ölglas finns att köpa och i så fall var😀
Ha det så bra!
Malin

Svar: Tack så mycket själv Malin jag ska tacka Berit från dig för tipset. Självklart att jag delar med mig av sådant som vi gillar då det även kan gagna andra på ett eller annat sätt. Ha det så bra du/ni också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Berit Knapasjö:

Jag har haft de glasen i mitt skåp i 10 år!!!
Nu dricker ju inte jag öl, så de bara står där!
555!!!

Svar: Oj det yar länge det Berit men en och annan gäst kanske blir glad över att dricka i de fina glasen eller så får du ge bort dem .-D 555!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: