2015-12-21 Vill du beställa skräddarsydda kläder i Huay Yang? Nu finns det möjlighet till det...

Om du vill beställa skräddarsydda kläder till damer och herrar kan du nu göra det på Driving Rangen i Huay Yang. TUXEDO International Tailor har from idag en liten kontorslokal där och du kan måttbeställa alla sorters dam- och herrkläder, välja modell samt tyger i ett brett sortiment.
 
Kontoret kommer att vara öppet under hela högsäsongen fram till mars/april 2016. Om Rahul inte skulle vara på plats kan du bara ringa till honom och komma överens om en tid.
 
På Tripadvisor kan du hitta omdömmen om Tuxedo International Tailor.
 
https://www.tripadvisor.se/ShowUserReviews-g297922-d8155401-r283156312-Tuxedo_International_Tailor-Hua_Hin_Prachuap_Khiri_Khan_Province.html
 
Om denna affärsidé slår väl ut i Huay Yang kommer verksamheten att fortsätta vid nästa högsäsongs början.
 
Mr Rahul Bhattarai, som äger firman, erbjuder full service och deras huvudbutik ligger i Hua Hin, i närheten av City Beach Hotel och ca 50 meter från Burger King. Rahul är från Nepal och har haft sitt företag i 18 år och har lång erfarenhet av skräddarbranschen. Alla skräddare som jobbar för honom är från Nepal och är mycket skickliga. Rahul är bosatt med sin hustru Reena och deras 2 barn i Hua Hin. 
 
Efter din beställning i Huay Yang sys dina kläder upp av professionella skräddare på en av Rahuls fem fabriker i Hua Hin. Om du har mycket bråttom kan din beställning vara klar om 24 timmar men normalt tar det 2-4 dagar. Kläderna levereras sedan till Huay Yang eller till ditt hus/lägenhet om du hellre vill det för att prova plagget/plaggen hemma i lugn och ro.
 
Om du vill ha fler modeller eller tyger att välja på, som inte finns på hans kontor i Huay Yang, eller vill se de fabriker där kläderna sys upp, bjuder Rahul dig på resan till och från Hua Hin i företagets minibuss för en personlig visning. Om det är väntetid under/efter provtagning får du fritt ströva runt i Hua Hin under tiden för uträtta andra ärenden samtidigt.  
 
Om ditt plagg efter färdigställande eventuellt måste ändras, och det är en smärre ändring, kan Rahul anlita någon av sömmerskorna eller skräddaren i Huay Yang om de har möjlighet att göra ändringen professionellt. Rahul är mycket noga med att ditt färdigställda plagg ska var perfekt och att du som kund är nöjd med arbetet.
 
Rahul och Reena
 
 
 
Den här snygga skräddarsydda skjortan i bomull kostar 1 400 baht
 
Rahul och Reena har inte kommit riktigt iordning ännu då de flyttade in i lokalen idag...Men en hel del tyger för kostymer och blusar samt skjortor kan de dock presentera här och nu.
 
Skrynkelfria blus- och skjorttyger samt till vänster tyger i kashmir för vinterkläder..
 
Tygprover i mängd för blusar och skjortor...
 
 
Kostymer till både män och kvinnor...
 
 
Festkläder för kvinnor...
 
Tyger i kashmir för vinterkläder...
 
Här kommer några bilder som Rahul har skickat till mig från butiken i Hua Hin som visar interiören samt nöjda kunder, bilder som jag får använda till mitt blogginlägg om jag vill...
 
 
 
 
 
 
Två nöjda kunder med Rahul
 
En nöjd kund tillsammans med Rahul...
 
Jag önskar Rahul och Reena lycka till med sin nya affärsrörelse i Huay Yang och är du intresserad av att beställa skräddarsydda kläder slipper du nu åka till Hua Hin om du hellre vill stanna och njuta fullt ut i Huay Yang. Det är bra service tycker jag!

Kommentarer:

1 Titti:

OMG skräddare i Huay Yang!
Nej nu ska jag vara snäll men i Phuket och andra större orter känner man sig ibland jagad av skräddare.
Skulle dock inte tro det blir så i HY.
Kram Titti

Svar: Jepp så är det Titti och jag håller med dig och även i Hua Hin är det mycket tjat om det. Här i vårt paradis HY får vi allt söka upp skräddaren själva om vi vill ha det :-D En varm julkram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Masse hyggelig info om HY på din blogg👍 Er skredderen tilstede nå, vi kommer ned snart? Nina

Svar: Tack så mycket Nina och så vitt jag förstått kommer han till sin shop på Rangen under högsäsongen. 😀
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: