2015-02-17 Hemresa från Bansaithong Beach Resort

Efter en mycket god frukost som började kl, 08.00 gjorde vi oss klara för avfärd och startade hemresan vid kl. 10 .tiden. Cykelgänget startade ca 40 minuter innan vi gav oss av.
 
En av Salorna på resorten
 
På morgonen ligger vattennivån högre upp på stranden
 
Vår favoritlänga med stora fina fräscha rum och en liten altan...
 
Receptionen och restaurangdelen till höger...
 
Vi tankade på PTT macken i Bansaphan och passade på att ta en kort bensträckare. Nästa korta stopp var i Ban Krud vid restaurang The Beach och dit hade cykelgänget precis kommit och beställt in mat. MC gänget var inte hungriga så vi lämnade grabbarna och drog vidare.
 
Strax efter Buddhaberget vid den långa rakan kan man köpa kokospalmsfåglar av alla de olika slag samt även stora bin eller flygande elefanter. Fågelmobilerna kostar 100 baht per styck.
 
De blev lite inköp men vi har tillräckligt med fåglar och mobiler på altanen så jag avstod denna gång.
 
 
 
Cool Saleng med rödmålade trädgrenar som lyfter upp Salengtaket...
 
Fantasin har inga gränser...
 
Efter ent kort bensträckarpaus i fiskebyn sfter Tap Saké pass var vi hemma i Huay Yang vid kl. 14.00 tiden. Det blev en mycket rolig utflykt med ett mycket trevligt och positivt gäng. Tack goa vänner för det!
 

Kommentarer:

1 Yvonne:

Tack Annika för bra guidning och till alla andra för trevlig samvaro. Det är så härligt att åka med ett sådant trevligt gäng. Jag hoppas vi gör om det igen.

Svar: Tack själva för det mysiga sällskapet och klart vi ska göra om det framöver :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 puttsi:

Instämmer helt med Yla, ser fram emot nästa trip!

Svar: Tack snälla Puttsi det gör vi också :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Ingvor:

Tack Annika för en trevlig reseskildring. Det är alltid lika trevligt att få vara med på era utflykter. Fina bilder med informativa texter.
Man fick sig ett gott skratt också när grabbarna fick stötar. Kul att se Oddvar också vi har missat honom och Tina de två sista åren.
Kram Ingvor och Kenth

Svar: Tack så mycket Ingvor och Kenth för er kommentar och vad roligt att ni uppskattade mitt inlägg! Kram till er båda!.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Eva Axelsson (Colibri):

Tack för tips om detta utflyktsmål! Fantastiskt njutbart och fint tyckte vi som tog tllfället i akt och provade. Vi var tre par som åkte mc dit och vi njöt även av de bitvis mycket fina omgivningarna

Svar: Tack så mycket Eva och vad roligt att ni också gillar vårt favoritställe samt vägen dit!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: