2015-01-25 Söndag i Huay Yang = Softardag idag med lite uppdatering av kategorier i min blogg etc...

Idag har jag mest latat mig och fixat lite med min blogg så du lätt kan hitta vad du söker via de olika kategorierna. Söker du t ex Taxi, Reseagenturer, Bussar från/till Huay Yang och även direktbuss till/från Hua Hin från/till Suvarnabhumi Airport kan du hitta det på den kategorin.
 
Jag bloggar om Huay Yang mest, då det är där vi bor och lever i vår vardag, men även om mina tankar och funderingar, vett och etikett i Thailand, restauranger, affärer och övrigt utbud och inte minst om våra härliga långresor i Thailand på våra motorcyklar.
 
Det är många kategorier att välja på vid det här laget men allt är för din skull så du lättare ska finna vad du eventuellt söker i bloggen. Jag önskar dig en angenäm läsning och hoppas du gillar det jag bloggar om.
 
Det är alltid roligt att ta del av dina synpunkter via kommentarsfältet. I bland kan det kanske krångla att lägga in kommentarer av ett eller annat skäl, som jag inte kan rå över, men ge inte upp i första taget.
 
Alla kommentarer besvaras självklart av mig, om de är "rumsrena" förstås, samt publiceras därefter. 
 
Här nedan kan du lyssna på lite soft skön musik samtidigt som de visar vackra bilder från Thailand.
 
Enjoy! 
 

Kommentarer:

1 Anna, New York - My Bite of the Big Apple:

Jättebra att du har så många kategorier och bloggar om så olika ämnen. Det gör din blogg till en perfekt reseguide för Thailand! :)

Svar: Tack så mycket snälla Anna och extra kul att få den elogen från dig som själv är en proffsbloggerska om New York och gör det med bravur!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 annica nilsson:

tänkte bara kolla om detta funkar ,visste inte vad jag skulle skriva på bloggadressen!Har följt din blogg länge, och var även i houa yang nu över jul o nyår! hälsningar Annica

Svar: Tack Annica det fungerade ju bra så tack för din kommentar!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Håller koll på din blogg varje dag. Otroligt vilket arbete du lägger ner. Väldigt värdefullt för oss som inte kan vara i byn mer än några veckor om året. Tack 😄

Svar: Tack så mycket för det "anonym"! Det är alltid roligt att få uppskattning för det jag gör med min blogg :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Anonym:

Ah fick ju inte skrivit in mitt namn - Carina ska det ju stå

Svar: Aha, tack Carina :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: