2015-01-27 Lite vägledande information...

Nu har den gröna vägbyggesinformationen kommit upp på Samutvägen och där står det vilket start och slutdatum över när den nya snutten med vägbeläggningen anlades samt vad det budgeterades för samt så vitt jag förstår kostade. Sträckan för vägbeläggningen går från Polisboxen och strax nedanför nedfarten till NishaVille.
 
Budget om 1 500 000 baht och vad jag tror slutpris om 1 444 000 baht. Det är därmed ett kostsamt projekt för kommunen och vi kan bara tacka och ta emot att de vill lägga ner så mycket pengar för att se till att våra vägar i byn är farbara på bästa sätt.  
 
Informationsskylt om budget samt, vad jag tror, kostnaden för den nya vägbeläggningen på Samutvägen.
 

Kommentarer:

1 Ann-Mari Nystedt:

Sitter just nu i lobbyn på Asia Hotel i Bangkok och surfar lite, planerar shoppindagen :-)
Vill passa på och tacka dig Annika, för en suveränt bra och informativ blogg! Anlände till Bangkok i går, efter en bussresa från HY där jag spenderat 3 veckor. Haft en underbar semester på alla sätt och tack vare dina tips och beskrivingar så tog jag bussen igår, bor på Asia ett par nätter, för att ge mig hemåt i morgon bitti.
Förhoppningsvis får jag möjlighet att återkomma till HY i framtiden, men tills dess så kommer jag att följa din blogg!

Svar: Tack så mycket Ann-Mari för din kommentar och fina respons på min blogg. Härligt att du är nöjd med din vistelse i HY. Även roligt att du just nu sitter på vårt favorithotell i Bangkok och hoppas du får en trevlig shoppingdag. Hälsa Asia från oss :-D Nu har du ju nära till Airport Link som är ett suveränt smidigt samt billigt sätt att ta sig till Suvarnabhumi. Välkommen tillbaka till HY och under tiden får du njuta av livet här och Thailand i övrigt via min blogg, alltid något:-D Trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: