2015-01-29 Jonathan, 10 år, dagens tappre långpromenadare...

Idag blev den sedvanliga långisen lite positivt annorlunda då vi fick sällskap av Jonathan, 10 år (fyller 11 år i maj) och mamma Helena. De hade cyklat från Orchid 2, (Helena cyklade och Jonathan satt på pakethållaren) och de mötte upp oss alla vid Polisboxen på Samutvägen.
 
Självklart kunde inte Jonathan hålla samma höga tempo som vi övriga då långisen mest liknar Power Walk, men jag drog ner på tempot och sällade mig till Jonathan och Helena så de andra kunde då gå i sin snabba takt.
 
Jonathan traskade på så fort han kunde och var både kavat och vid gott mod hela vägen och hade en massa roligt att berätta och jag fick passa på att berätta lite om Huay Yang.
 
Går man i byn hinner man se och uppfatta mer än om man åker hoj eller bil så det blev en liten sightseeing samtidigt.
 
Efter avslutad promenad om ca 9,7 km var Jonathan trött men inte slutkörd och längtade hem till poolen på Orchid 2 för ett svalkande bad. Duktigt jobbat grabben!
 
Jonathan tyckte det passade bra att ställa upp för fotografering vid denna skylt då den normalt snabba långishastigheten blev en del reducerad. Det var det värt tycker jag för att få ett sådan mysigt sällskap!
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Tack för den guidade turen Annika! Nu är det bad och dricka vatten som gäller!

Svar: Tack så mycket själv Helena och hälsa Jonathan!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Eva:

Hej
Undrar bara om du vet om finns knäckebröd att köpa antingen i Hua Hin eller Hua yang?

Snart avresa. Längtar.

Med vänlig hälsning, Eva

Svar: Hej Eva, jag köper aldrig knäckebröd och vet inte om det finns i Huay Yang. I så fall på Pop Shop eller Si Shop. I Hua Hin finns det i vart fall på Villa Market eller All i Hua Hin.Trevlig resa och välkommen till HY!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: