2015-07-03 Härliga fredag med strandpromenad på eftermiddagen...

Fredag = städning och då vi ville ta det lugnt i morse samt även på förmiddagen blev det ordinarie städtid kl. 13.00 för Ned.
 
Rulle och jag valde under tiden att ta en långis på stranden och det var så roligt att träffa alla "mina" hundar igen som hängde på och stranden är bredare än någonsin. 
 
 
 
Rulle och vovvarna...
 
 
 
 
Nu kan man vada utanför korallreven om man vill...
 
 
Klippgränsen vid Wanakon Nationalpark
 
Att runda klippan torrskodd är nu helt okey men vi nöjde oss med att konstatera det...
 
Med anledning av aktuell regnperiod kom några droppar regn ömsom sol men det är varmt om dryga 30 grader och så även i vattnet. Vi gick ända bort till klippgränsen och vände där hemåt igen.
 
Vi träffade på en av mina bloggläsare Roger och hans hustru Lena och fick ett trevligt samtal med dem innan vi tog cyklarna hemåt igen. 
 
På vägen hem cyklade jag till Raplom och beställde hämtmat (Gai hå cheese) sorry Pia, jag vet vad du tycker om att höra det om din älsklingsrätt, men snart är ni här igen :-DD
 
Jag önskar er alla en trevlig fredag och helg! 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Christina S:

Ljuvliga Huay Yang! Förstår att ni haft det härligt i Stockholm med att få träffa familjen, men också att det är härligt att komma tillbaks hem! Ska bli gott att få fortsätta följa dina/era fortsatta äventyr i byn!

Svar: Tack så mycket Christina för din kommentar och det är skönt att vara hemma men vi saknar givetvis fina goa familjen! Må så gott båda två!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: