2015-07-24 Ny strandrestaurang på gång på Surin Beach...

I 90 graderskurvan, på den lilla vägen mot stranden strax innan Mrs Umphorn, är en ny restaurang på gång att byggas upp. Mrs Umphorn är lite olycklig för att få en konkurrent så nära in på sig och det kan jag förstå.
 
Under högsäsongen kan det vara svårt att få plats på Mrs Umphorn och vill man vara precis där i närheten blir ju denna konkurrent en bra komplettering. Mrs Umphorn´s stamgäster är så pass etablerade hos henne så de lär stanna kvar trots konkurrenten, får vi hoppas på för Mrs Umphorn´s skull.  
 
Nu blir det spännande att se hur det blir med den nya restaurangen och hur det blir med den hårda konkurrensen om farangerna framför allt under högsäsong då de flesta får sin största inkomst just då i den här typen av verksamhet. 
 
Den nya ägaren ska enligt hörsägen vara en syster till Marlee som jobbar på Nong Phu och när systerns man avled ville hon tillbaka till HY och då skaffa sig en försörjning, och det är bara att önska henne lycka till och hoppas det går bra för både henne och Mrs Umphorn och att de kan samsas om kunderna på ett bra sätt. 
 
Ny strandrestaurang med ny ägare till höger om Mrs Umphorn...
 
 

Kommentera här: