2015-07-24 Vilket trevligt invigningsparty!

Tack snälla goa Anette och Svein för ett mycket trevligt invigningsparty med god mat och dryck i goda vänners lag!
 
Syftet med partyt var att vi skulle inviga Anette och Sveins tillbyggda altan som blev mycket fin och rymlig.
 
Anette och Svein partyts mysiga värdar!
 
Min glada fina vän Berit!
 
Tjohej, party, party!
 
Ny trevlig bekantskap med Maggie och Sven!
 
Fina goa vännen Birgitta och min älskade Rulle...
 
Patrik hyr deras grannes hus och har i sin tur hyrt en MC som mullrar högljutt och Birgitta var så sugen att få en åktur på kvällskvisten. Det fick hon och Patrik var även med oss en stund och partajade efter åkturen...Birgitta var alldeles lyrisk av lycka efter den korta lilla rundan mellan Colibri och järnvägsspåret och tillbaka.
 
En glad och lycklig Birgitta som fått åka en sväng med Patrik...
 
STORT TACK till alla som var med på partyt för en synnerligen trevlig kväll!

Kommentarer:

1 Berit Knapasjö:

Tack själva!
Så otroligt trevligt!
Jag tycker Annette och Svein kan ställa till fler partyn, för det är alltid så fantastiskt trevligt på deras fester!

Svar: Javisst var det trevligt Berit och det där med mer roliga partyn i goda vänners lag låter toppen och då är Svein och Anette mitt första val på partyvärdar :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta Bodin:

Tack alla som var med och ett särskilt stort tack till Svein & Anette som ordnade detta party som gick i glädjen & gemenskapens tecken, överraskingen när Berit fixade till en åktur för mej på denna minst sagt dundrande MC var total....råkade bara nämna att det skulle vara så kul vips som stog Patrik med MC utanför -:)så härligt livet kan vara,kände mej som 35-40 år ett tag-:)Vill nämna den fantastiska maten som S & A bjöd på medtagen ända fr vårt härliga grannland Norge. En repris önskas gärna nästa ggn, kvällen avslutades med en dans med Anette på den nya delen av altanen.

Svar: Tack själv Birgitta för din kommentar och visst har vi det bra här i vårt paradis i HY bara vi vill och det vill vi verkligen! Det blev en fantastiskt kul kväll men det beror ju på alla dessa fina goa positiva vänner vi har här! Stor kram till dig och alla övriga som gjorde så det blev en lyckad kväll!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: